Biztosan van olyan anyuka, aki a gyermeknevelés és a rengeteg otthoni teendő mellett is olyan intenzitással éli meg a párkapcsolatát, mint a terhessége előtt.

Biztosan van olyan anyuka, aki olyan jól osztja be napjait, hogy annyi időt tud párjára szánni, mint terhessége előtt, – vagy legalábbis közel annyit, amennyit a férje szeretne.

Biztosan van olyan anyuka, aki nem törődve a fáradtsággal legalább hetente kétszer, de inkább többször kívánja a szexet.

Biztosan van olyan anyuka, SZUPER anyuka, aki egyszerre tud napi 24 órában gyermekét nevelő, 8 órában dolgozó, 4 órában házimunkát végző, és 2 órában szex istennő lenni.

Biztosan van olyan anyuka, aki még soha nem érezte úgy, hogy a fáradtságtól semmi kedve semmihez, szeretne csak egy szabadnapot félévente, amikor nincs se család, se gyerkőc (bármennyire is szereti őket), se senki, csak ő!

Biztosan van olyan anyuka, aki nem követi el azt a hibát, hogy annyira belefeledkezik az anyaságba, hogy otthon elfelejt feleség és még inkább NŐ lenni! (ha Te ilyen anyuka vagy, akkor kérlek jelentkezz, a legközelebbi interjút Veled szeretném elkészíteni!)

A legtöbb anyuka azonban nem ilyen, ami viszont sokszor konfliktusokat szül. Általában a család férfi tagjára nem jut elegendő idő. A nő a kimerültségtől, a férfi a háttérbe szorulástól, és esetleg más egyéb dolgokból kifolyólag ingerült, ideges (munkahelyi stressz, a testi közelség hiánya, stb..) És persze egymáson csattan az ostor, jönnek a viták, összetűzések. Ami odáig is elfajulhat, hogy a párok elfordulnak egymástól.

Néha nem könnyű, de soha nem szabad elfutni a problémák elől, hanem megoldást kell keresni rá. Le kell ülni párunkkal, és megbeszélni minden nehézséget, megpróbálni orvosolni,hogy a család egységet alkosson. Soha nem szabad elfelejteni, hogy egy kapcsolaton mindig dolgozni kell!

Ha rá tudjuk bízni gyermekünket valakire, kapcsolódjunk ki, találjunk ki romantikus programokat párunkkal.

Számotokra okozott problémát a gyermeketek megszületése után is megmaradni nőnek, feleségnek?