Amikor az idő nem olyan szép, érdemes keresni olyan helyet, ahol a gyerekek kitombolhatják magukat. Ajánlom figyelmetekbe a KEREK BEREK játszóházat, amely nemrégen nyílt meg.

Micsoda égbekiáltó disznóság „lepasszolni” a gyerekedet?!

Hát bizony sokan így érezzük, de mindenki tudja: sokszor muszáj. De mi van akkor, ha a gyerek már alig várja, hogy lepasszold? Nem, dehogy! Nem azért, mert veled nem jó játszani, együtt lenni – hanem mert  egy játszóház olyan pazar élményekkel várja, amit te nem tudsz felülmúlni! Nem, dehogy! Nem azért nem tudod felülmúlni, mert nem vagy elég türelmes, kreatív, „jó anya, jó apa”. Hanem mert otthon nincs só-homokozó, apával meg anyával nem olyan jó móka csűrdöngölőt járni a nappaliban. És mert otthon folyton vigyázni kell, hogy a gyurmázás után ne ragacstapacs legyen az egész lakás. És mert a kreatív festő buli százszor jobb a Kerek Berek-haverokkal, és arra se kell figyelni, hogy anya ünneplős, piros tűsarkúja ne ússzon utána hupikékben sárga csíkokkal… Szóval: otthon nincs mindig „buli”, a játszóházakban meg állandóan az van.

Közben Neked is jut egy szusszanás, Te is megtalálod a magad játszóházát Játékos tanulással, non-stop programparádéval, biztonságos és vidám környezetben ezerféle okot tudunk, amiért érdemes lepasszolni a gyereket – és akár saját magadat is – hozzánk, a Kerek Berekbe! Tárt karokkal várunk! Nálunk, a Kerek Berekben az egész család otthon érzi majd magát!

Kerek Berek a Facebook-on

Kerek Berek