Hotel Szieszta, Sopronban a legnagyobb!

A soproni Hotel Szieszta mesés természeti környezetben, csodás panorámával, számtalan kirándulási lehetőséggel és kedvező árakkal várja Vendégeit.

A város műemlékekben, történelmi és kulturális látnivalókban gazdag belvárosa, a régió színes programkínálata tartalmas időtöltést ígér.

Sopron, a nyugati határszélen található település az őskor óta lakott. A római kori borostyánkőút, a város jelképének tekinthető Tűztorony, a Stornóház, Táborok ház, valamint a Fabricius ház az elmúlt évszázadok kiemelkedő emlékei.

minden izeben Sopron

Minden korosztály számára maradandó élmény egy látogatás a Harrer csokoládé manufaktúrába ahol közelebb kerülhetünk a csokoládé édes világához. Borkedvelők számára ajánljuk a Soproni borvidék felfedezését.

A szálloda  több kirándulást is kínál, Sopron mellett városnéző utak indulnak Bécsbe és Pozsonyba is.

A hercegek és grófok jegyében- meglátogathatjuk az Esterházy és Széchenyi család fertődi és nagycenki kastélyait ahol feltárul a Fertő-táj két döntő főúri családjának sorsa, kiknek öröksége a mai napig meghatározza a Fertő-táj világörökség létét.

Néhány kilométerre, a határ túloldalán csodálatos várkastélyokat találunk az Alpok lábainál, mint Léka, Fraknó, vagy Borostyánkő, melyek mindenképpen érdemesek arra, hogy megcsodáljuk őket.

kedvező áru szálláshely remek kiindulási pont autós, kerékpáros és gyalogos kirándulásokhoz is. A Soproni hegység és a Szárhalmi erdő turistaútjain és kilátóhelyein, a könnyed sétára vágyók és a tájfutók egyaránt megtalálják a keresett kikapcsolódást, valamint klimatikus gyógyhelyként asztmásoknak, légzőszervi problémákkal élőknek is enyhülést kínál. A mozgásszervi bántalmakban szenvedők a közeli Balf kénes vizű gyógyfürdőjébe is ellátogathatnak.

A vizek szerelmeseinek ajánljuk a városi Lővér uszodát, nyáron a Lővér strandot, Tómalomfürdőt, valamint a Fertő tavi strand, melyeket a Hotel Szieszta vendégei ingyenesen látogathatnak.

_kis

Közép-Európa harmadik legnagyobb állóvize a Fertő tó az idelátogatóknak számos alternatívát nyújt. Az aktív sportok kedvelőinek a végtelennek tűnő nádasok kenutúrákhoz, a nyílt víz pedig a vitorlázáshoz nyújt lehetőséget. A kiépített kerékpárúton a tó körbe is kerekezhető.

A Fertőrákosi kőfejtő népszerű kirándulóhely, és Magyarországon egyedülálló turisztikai látványosság, mely barlangszínházként is üzemel. A II.-IV. Század között épült  Mithras szentélyt mindenképpen érdemes útba ejteni, hogy megismerhessük a tudósokat is régóta foglalkoztató kultuszkép rejtett üzenetét.

A téli hónapokban az osztrák sípályák is gyorsan megközelíthetőek a szállodából.

Tökéletes kikapcsolódásra vágyik kedvező áron? Irány a soproni Hotel Szieszta! Történelem, kultúra, fesztiválok és természet egy helyen!

Hotel Szieszta

9400 Sopron, Lővér körút 37.
Tel.: +36 99 314 260 Fax +36 99 314 462

E-mail: reserve@hotelszieszta.hu

www.hotelszieszta.hu