Manapság olyan érdektelenek vagyunk egymás felé! Kitaláltam egy eseményt, amely mindenki számára elérhető, nincs időhöz, helyhez, korhoz, vagy nemhez kötve. 2014-ben a december 31. kicsit más lehet, mint eddig! De csak ha Ti is velem tartotok, megmutatva a világnak, hogy igenis tudunk emberségesek lenni akár egy idegenhez is! És ehhez nem kell más, csak egy jókívánság! Vegyél Te is részt az Anya csak 1 van Jókívánságok napján!!!

2014 december 31. Jókívánságok napja!

Az Anya csak 1 van különleges eseményre hív meg Téged!
Egy eseményre, ami nincs helyhez, időhöz vagy korhoz kötve.
Egy eseményre, aminek a középpontjában csupán egy jókívánság áll.
Egy eseményre, amihez nincs másra szükség, csak egy héliummal töltött lufira, egy lapra írt jókívánságra és egy borítékra.

Mert a Szilveszter miért szólna most is fogadalmakról, amiket a legtöbbször úgysem tartunk be? 2014-ben legyen december 31. a Jókívánságok napja, amikor lehetőséged van valakinek, akit nem ismersz, akivel még sohasem találkoztál, valakinek, aki lesz olyan szerencsés, és ráakad a borítékodra, egy jókívánságot küldeni.

És hogy mit kell tenned?

Vegyél egy héliummal töltött lufit, egy papírlapra írj egy jókívánságot (ha merész vagy, akár a nevedet is ráírhatod), zárd egy borítékba (eső, havazás esetén érdemes még valami vízhatlanba beletenni), ezt kösd egy héliummal töltött lufira, és végül december 31-én engedd repülni a lufidat, hogy valakinél célba érjen a jókívánságod!

És hogy ez az esemény még nagyobb móka legyen, szervezzetek helyszíneket, ahol együtt tudjátok felengedni a lufikat. A pontos helyet és időpontot küldjétek el az info@anyacsak1van.hu e-mail címre, én pedig a www.anyacsak1van.hu oldalon összesítem és december 30-ig folyamatosan frissítem a listát, amelyet posztolok az https://www.facebook.com/anyacsak1van oldalon is. Így bárki csatlakozhat a közelében szerveződött helyszínekhez. Küldhettek ezekről a pillanatokról fotókat is.

Vegyél Te is részt ezen a különleges eseményen, az Anya csak 1 van Jókívánságok napján!

lufik 2