A legtöbb anyuka – még a hozzá nem értő is – le tudja vágni a gyermeke haját egy bizonyos korig. Még én is próbálkoztam vele néhányszor. Az persze már más kérdés, hogy mennyire is lett jó az a frizura, és hogy mennyi idegőrlő perc volt benne. A látványosabb része a végeredmény, ami nekem mindig kicsit kesze-kusza, majdnem egyenes végűre sikeredett. Szuper menetes frizuráját mindenki rögtön észrevette … 🙂 De a benne levő meló se volt semmi.

Futkározni utána? Az egyfolytában ficánkoló, fejét forgató csemetét próbálni egy helyben tartani, mozdulatlanságra parancsolni? Kinek ismerős ez a helyzet?

Hát én megszenvedtem minden tincséért. Mindig azzal voltam elfoglalva, hogy nehogy megszúrjam a nyakát az ollóval, vagy a kicsi fülét, mikor kapkodta a fejét folyamatosan. Pedig mindent megtettem, hogy nyugton maradjon. Énekeltem, meséltem neki, próbáltam a figyelmét elvonni, kevés sikerrel.

De mit csináljunk akkor, amikor már mindenkinek nyűg a házi „csináld magad” hajvágás? Forduljunk szakemberhez! Nem-nem pszichológushoz, hanem egy olyan szalonhoz, ahol kifejezetten gyerekek számára kialakított helység és fodrász várja a kis családokat.

És hogy melyik szalon az, ami megfelel mindezeknek?

Kisfiú autóbanNekem a családias hangulatú Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászat váltotta be a reményeimet, ahova fél éves kortól egészen 14 éves korig várják a gyerekeket.
A szalon 7 éves tapasztalattal, ahol türelmes, szakképzett fodrászok dolgoznak, akik nagy pedagógiai érzékkel rendelkeznek és szeretik a gyerekeket.
Ahol mindenki és minden a gyermekünkért van.
A színes bútorok és falak, a játszósarok, a kisemberméretű székek, az aranyos smile mintás pólóban dolgozó fodrászok;
Ahol név szerint hívják gyermekünket, aki az első hajvágás után oklevelet és hajtincset kap ajándékba;
Ahol fekvő fejmosók vannak, hogy ne menjen a gyerekek szemébe az amúgy is könnymentes sampon;
Ahol a kisebb gyerekek, kisautóban ülhetnek, miközben kedvenc meséjüket nézhetik hajvágás alatt;
Ahol gondolnak a nagycsaládosokra is, így bevezették a testvérkedvezményt;
Ahol minden hétköznap Happy Hours keretén belül 15% kedvezmény jár annak, aki 12-15 óra között veszi igénybe szolgáltatásaikat.

kisfiúk játszanakÉs mindezek mellett kifejezetten gyerekeknek ajánlott SLS és könnymentes kozmetikumokkal, samponokkal, styling és BIO termékekkel (koszmós hajra tökéletes megoldást nyújt), dolgoznak, közkedvelt illatokban (csoki, málna, banán, stb.). Törzskártya rendszerük, amit kitaláltak igazán „gyerekbarát”, mert pontgyűjtésük során a gyerekek matricákat ragasztanak egy kis füzetbe, majd azokat tudják beváltani ajándékokra a szalon vitrinéből.

És ha éppen a várakozó szülőnek a hajára is ráfér egy kis vágás, miért is ne csináljunk szülő-gyerek programot a Tincses Szigeten, ahol erre is van lehetőség?

 

Tehát kedves anyukák! Akinek elege van az otthoni hajvágásból, keresse fel a Tincses Szigetet, akik a hét minden napján nyitva vannak, és várnak minden gyermeket szeretettel varázslatos hajvágásra, hajápolási tanácsadásra, különböző frizurák elkészítésére. És ha még ez sem lenne elég, akkor akár a gyermekek születésnapi buliját is megszervezik. És az áraik is nagyon barátiak, főleg ha a kiszolgálás minőségét vesszük figyelembe.

Fotók: http://www.tincses-sziget.hu/ 

kisfiú haj