Üdítő programok babás anyukáknak

Sokan elmondhatják magukról, hogy nagy igénybevételnek vannak kitéve munka közben, azonban mindenki tudja, hogy a legnagyobb szolgálatot mi, édesanyák végezzük nap mint nap.

A folyamatos adás amit átélünk az anyasággal, hamar képes lemeríteni az energiatartalékainkat, ha nem figyelünk magunkra, és arra, hogy feltöltődjünk. Ebben az esetben fáradtak, kimerültek, ingerültek vagyunk, amit a pici azonnal megérez rajtunk, és tükörként mutatja számunkra lelki állapotunkat. De mégis, mit tehetünk?

Hiszünk benne, hogy a LoveYoga Óbuda Jóga és Egészségközpont babás programjai képesek megfelelő segítséget nyújtani, hogy tudatossá válj a fent említett folyamatokra, és megtapasztald a pozitív változást magadon, na meg a babádon is.

joga_Orsi27750 1Babásjóga

A Babásjóga órákon a terhesség alatt meggyengült izmokkal dolgozunk, valamint azokkal az izomcsoportokkal, amelyek a leginkább igénybe vannak véve a baba szoptatása és emelgetése miatt. Ezek a gyakorlatok nemcsak fizikai szinten fejtik ki hatásukat, hanem energetizálnak is, és közben a babák is jól érzik magukat: a nagy termek, a többi gyerkőc és az ismeretlen játékok kúszásra-mászásra, mozgásra csábítják őket. Ha úgy tartja kedvük, a gyakorlatokba is bekapcsolódhatnak. A babádat ölbe véve, a te gyakorlásod is intenzívebbé válik.

A Babásjóga időpontja a LoveYoga Óbuda Jóga és Egészségközpontban: csütörtökönként 10:30-kor

38bafa36ccc5bb6367eca813ed6602a9Babamasszázs

Ha igazán közel szeretnél kerülni gyermekedhez, a Babamasszázs tanfolyamon megtanulhatod, mit jelent „táplálóan érinteni”. A megfelelő babmasszázs technikával segíted:
– az izomzat fejlődését
– a megfelelő mozgáskoordináció fejlesztését
– az emésztést
– a megfelelő étvágy kialakulását
– a hasfájás megelőzősét, enyhítését
továbbá megerősödik gyermeked biztonságérzete és lelkiállapotának stabilitása, ahogy a masszírozás által szorosabbá válik kapcsolatotok.
Nem véletlen, hogy Indiában naponta masszírozzák a kicsiket, egészen három éves korukig.

Ha elsajátítod a speciális babamasszázs technikákat, már egy-két alkalom után hathatós segítséget nyújthatsz a porontyodnak, hogy a fájdalmait csillapítsd és segítsd testi-lelki fejlődését.

Babamasszázs tanfolyam időpontja a LoveYoga Óbuda Jóga és Egészségközpontban: csütörtökönként 12 órától.

 cac2bc8f16a4f441dfd16ec60ca7a182Kismama jóga

A várandós nők a Kismama jógaórákon megtanulhatják a helyes légzést, az izmok és a test ellazítását, ami nemcsak az áldott állapot ideje alatt, de a szülésnél is hatékonyan csillapítja a fájdalmat és energiát ad. Továbbá elsajátíthatják a szülést megkönnyítő testhelyzeteket, a szülés utáni időszak első hetétől a hatodik hétig terjedő gyakorlatokat)

Kismama jóga időpontja a LoveYoga Óbuda Jóga és Egészségközpontban: szerdánként 17 órától

 LoveYoga Óbuda Jóga- és Egészségközpont

Óbuda új jógastúdióját családias hangulat, különleges enteriőr, tágas és napfényes termek jellemzik. Az órák előtt és után a teakonyhában mindig szeretettel várunk egy csésze teára, és a tapasztalatok megosztására. Nem probléma, ha babakocsival érkeztek, mivel az épületben van lift, a babakocsik tárolására pedig fedett terasz áll rendelkezésetekre.

Cím: 1037 Budapest, Kunigunda útja 18.

(A BKV megállóktól öt percre: 17, 160, 218, 260 és 260A jelzésű buszok, valamint az 1-es villamos. Az utcában továbbra is ingyenes a parkolás.)

Órarendünk folyamatosan bővül! A legfrissebb információkért látogass el weboldalunkra, rendszeres akciókért pedig lájkold Facebook oldalunkat!

www.loveyoga.hu

www.facebook.com/loveyogaobuda

DSC_0078