„Bakker, laposodunk!”
Az Anya csak 1 van és a Nászfrász Tréningek közös szervezésű Családi Hétvégéje!

Időpont: 2015. június 20-21.
Helyszín: Hunguest Grandhotel Galya****
Részvételi díj: 23 900 Ft/2 fő (gyermekek esetén 4 éves korig ingyenes,
4 év felett 5500 Ft/fő/éj)
Jelentkezés: bakkerlaposodunk@gmail.com
Jelentkezési határidő: 2015.05.17.
Bővebb információ: +36 30 811 8611-es telefonszámon

A csomag tartalma:
• 1 éjszaka szállás 2 fő részére a Hunguest Grandhotel Galya**** szálloda kétágyas Classic, superior szobáiban, félpanziós ellátással (büféreggeli és svédasztalos vacsora)
• Bakker, laposodunk! –Pezsdülj fel!Csak Nőknek, szexuál pszichológus jelenlétében kb. másfél óra interaktív beszélgetés, tanácsadás. Férfiaknak ez idő alatt szabad foglakozás!!!
• Svédasztalos vacsora, tombolával, melynek fődíja a Travel Booggie (http://www.travelbooggie.hu/) felajánlásával Hotel Eger&Park**** -ban 2 éjszaka, 2 fő részére félpanziós ellátással.
• Gyerekeknek játszóház, felügyelet, kézműves ház, tranbulin, vadaspark, animátorok, stb.
• Élményfürdő használata
A rendezvényen részt vevők számára lehetőség van a szállodában tovább maradni, 19 900 Ft/2fő/éj szobaáron, félpanziós ellátással.

A Rendezvény célja:
Egy baba születése után természetesen mindenki a kicsi testi-lelki fejlődésével foglalkozik, de ennek elengedhetetlen feltétele az édesanya és édesapa harmonikus kapcsolata. Rengeteg házasság végződik válással, mert a pár nem szentel kellő figyelmet egymásnak és kapcsolatuk sajnos előbb utóbb zátonyra fut.
Magyarországon eddig ilyen, vagy hasonló rendezvényt eddig senki nem szervezett. Mi szeretnénk megdönteni a tabut és felhívni a figyelmet arra, hogy igenis fontos beszélni a kapcsolatok változásáról, ha megszületik a baba, hiszen ez, mindenki érdeke.
A rendezvényt azért álmodtuk meg tehát, hogy „Anya” és „Apa” önfeledten tudjon eltölteni egy hétvégét a családjával, ahol amellett, hogy rendkívül színes programok várnak rájuk, még szakszerű tanácsadás, előadás és sok-sok játék is segít nekik, hogy kapcsolatukat felpezsdítsék, megerősítsék. Célunk, hogy a tudatosan figyeljenek a párok egymásra akkor is, amikor a gyermeké a főszerep a családban.
A gyerekeket is rengeteg program várja, hogy számukra is felejthetetlen élmény legyen ez a hétvége: Kalandpálya, játszóház, arcfestés, játékok, állatsimogatás, stb. A szülők kikapcsolódását animátorok és dadák segítik a teljes, két napon keresztül.
A rendezvény háziasszonya: Leitner Olga (Bakker, anya lettem! sikerkönyv írója)
Sztárvendég: Mádai Vivien

Bízunk abban, hogy a társadalmi felelősségvállalás javíthat a családok helyzetén.
Bármilyen kérdés esetén keress minket bizalommal!

Leitner Olga: +36 30 811 8611, www.naszfrasztreningek.hu
Jaksa Katalin: +36 70 414 8669, www.anyacsak1van.hu
E-mail elérhetőség: bakkerlaposodunk@gmail.com

Fontos tudni, hogy szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért mihamarabb jelentkezzetek!