Nemrégiben ért véget a Fotózz klikkben Tavaszra várva c. fotópályázata. Ha lemaradtál sem kell elkeseredned, mert az újonnan indult blog rengeteg hasznos tartalommal vár otthoni gyerekfotózás témájában.

Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy nincs egyetlen olyan anyuka sem, aki ne fotózná megszállottan gyermekeit. Sokan gyermekeink megszületésével vesszük meg az első komolyabb fényképezőgépünket és kezdünk el komolyabban érdeklődni a fotózás iránt. Ugyanakkor rengeteg nehézségbe is ütközünk (elmosódott, bemozdult képek; nagyobbacskáknál grimaszoló, fényképezőgép elől menekülő gyerek). A képek gyakran nem sikerülnek úgy, ahogy elterveztük. Kérdezni pedig nincs kitől.

„Örülök, hogy rátaláltam a csoportra és befogadtatok. Már most látom, hogy itt sok hasznos tippet tanulhatok tőletek. Kedvtelésből fotózom, sajnos az utómunkához még nem konyítok, de nagyon érdekelne. A kislányomon szoktam gyakorolni, ha éppen engedi” Gy. Viktória

Mi a célunk?

Sajnos annak idején magam is azt tapasztaltam, hogy bár rengeteg csoportosulás van a Facebookon fotózás témájában, de egyetlen hely sincs, ami kimondottan nekünk szól, kisgyerekes anyukáknak. Ezen szerettünk volna változtatni szerkesztőtársaimmal illetve a blogunkkal.

Most indult 7 részes cikksorozatunkkal pedig kimondottan kezdő, amatőr fotós anyukáknak szeretnénk segíteni, hogy tudatosságot vigyenek a fotózásba és ezáltal színvonalasabb fotók kerülhessenek a családi fotóalbumba.
Ráadásul támogatóinknak köszönhetően a sorozatot egy nyereményjátékkal is összekötöttük!

Ajándék ekönyvünk is hasznos lehet számodra: Szülinapi fotóötletek

11164124_974993042513050_1734953502_n

Blogunkkal és zárt Facebook csoportunkkal szeretnénk egy kis zugot biztosítani a fotózás iránt akárcsak amatőr szinten érdeklődő anyukáknak.

Heti rendszerességgel hirdetünk fotós kihívásokat az anyukáknak, hogy változatos fotók készítésére ösztönözzük őket gyermekeik életének megörökítésében.

„Ma este találtam rá az oldalatokra és nagyon megtetszett mind a közösség, mind az informatív tartalom!
Vérbeli amatőr vagyok, még csak most ismerkedem a beállításokkal, utómunkákkal, így lelkes olvasótok / fotósotok leszek!” Hegedűs-Sárközi Dóra

Kik vagyunk?11139896_974991939179827_651559457_n

Négy hobbifotós anyuka a világ négy különböző pontjáról. Szeretnénk átadni tudásunkat és fotózás iránti szenvedélyünket a fotózás iránt érdeklődő anyukáknak. Mindannyian kicsit más szemmel, de ugyanazt szeretnénk megörökíteni változatos képekben: gyermekeink sokoldalú gyermekkorát, gyerekek környezetét, családtagokat és gyerekeink velük való viszonyát.

Szeretettel várunk a Klikk – Fotós kihívások anyukáknak zárt Facebook csoportunkban, ahol megoszthatod fotóidat, beszélgethetsz fotózni szerető anyukákkal és nem utolsó sorban bátran kérdezhetsz fotózás témájában.

Hoffmann Noémi
Fotózz klikkben

kezdőknek szóló 7 részes sorozat eddig megjelent bejegyzései:
https://fotozzklikkben.wordpress.com/category/fotozasi-tippek-otletek/gyerekek-fotozasa/tippek-kezdoknek-gyerekek-fotozasa/

Ajándék ekönyvek (szülinapi fotóötletek): https://fotozzklikkben.wordpress.com/ajandek-konyvek-szulinapi-fotootletek/

Zárt Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/klikk.fotos.kihivasok.anyukaknak/

Fotózz klikkben blog: https://fotozzklikkben.wordpress.com/

11117854_974991902513164_924359997_n