A várandósság kilenc hónapja alatt minden hölgy megszépül, különleges kisugárzással bír. A gömbölyödő pocak látványa pedig mindenkit elbűvöl. A jól megválasztott ruhadarabok kényelmessé teszik ezt a változó időszakot és ápolttá megjelenésedet.
Sok kismama várja a nyarat, hogy a vastag pulóverek alól végre előkerüljenek a csodálatos kismamapocakok. Azonban a meleg ilyenkor jobban megvisel minket, fáradékonyabbak leszünk, amin megfelelő öltözködéssel, könnyű nyári anyagok viselésével könnyen segíthetünk.
És hogy mi az, ami semmiképp sem maradhat ki a nyári ruhatáradból? A csinimami.hu ebben nyújt most Neked segítséget.

Szoptatós és várandós melltartó
Kezdjük az alapoktól! Az egyik legfontosabb ruhanemű a kényelmes, praktikus melltartó. Amíg korábban a merevítős melltartókat részesítették előnyben, a tapasztalat és a kutatások egészen más eredményre jutottak. Bizonyított, hogy a növekvő mellméret és táguló bordakosár miatt a merevítő nélküli melltartó sokkal egészségesebb viselet. Egy feszes, kényelmetlen melltartó komoly károkat tud okozni az érzékeny mellszövetekben.
01

Bandázs
A várandósság első trimeszterében még nincs szükség kismamaruhára, ekkor élhetünk praktikus megoldásokkal. Egy jó minőségű, nadrághoz gombolható bandázs tökéletes megoldás arra, hogy korábban viselt farmerünket még egy-két hónapig hordani tudjuk.
02

Nadrág, szoknya és leggings
A harmadik hónaptól már mindenképpen javasolt 1-2 kismamanadrág, vagy leggings. A farmer örök darab, és trendibb, mint valaha. Strapabíró anyagának köszönhetően nélkülözhetetlen kelléke kismama ruhatárunknak. Nyáron különösen kényelmes a kismamaszoknya viselése. Válasszunk olyan anyagú ruhadarabokat, amelyek nem irritálják a bőrünket és a kilencedik hónap végéig engedik a pocak növekedését.
03

Kismamafelső
A kismamafelsők kiválasztásakor két szempontot tartsunk szem előtt.
1) Figyeljünk arra, hogy rugalmas legyen az anyag, hogy a terhesség végéig tökéletesen passzoljon növekvő pocakunkra.
2) Érezzük jól magunkat a bőrünkben, öltözzünk változatosan, de mindezt racionális keretek között, vásároljunk 2 in 1 fazonokat, amelyeket szülés után is tudunk viselni, felsőkből lehetőség szerint több olyat, amiben majd szoptatni is tudunk. Egy kényelmes kismamapóló alapdarabja ruhatárunknak. Szoknyához, nadrághoz egy könnyű kardigánnal az előttünk álló hónapok klasszikus ruhadarabja lesz.
04
Hálóruházat
A pihenés a legnagyobb kincsünk. Válasszunk kényelmes és praktikus hálóruhákat, amik lehetővé teszik az éjszakai szoptatást. Csinimaminál vékony pamut anyagból készült darabokat találsz, hogy a legmelegebb estéken is nyugodtan pihenhess.
05
Alkalmi ruha
Kismamaként sem kell otthon ülnöd, a nyár nagyszerű alkalom, hogy kiszabaduljunk a négy fal közül. Megnyitnak a kerthelyiségek, egymást érik a rendezvények, programlehetőségek. Egy elegánsan öltözött kismama hamar a figyelem középpontjába kerül.
Válasszunk alakunkra passzoló, nyárias egyberuhát, ami elegáns, mutatós és sehol sem szorít.
06
Kismama fürdőruhák
Itt a nyár, vár a strand és a wellness szállodák is sorra küldik ajánlataikat. A szülés időpontjának közeledtével a kismamák számára egy darabig az utolsó esély a kikapcsolódásra, ezért ha lehetőség adódik rá, itt az ideje feltöltődni egy kellemes vízparti nyaraláson. A víz ellazít, elringat, pozitív hatással van ránk és a babára is.
Válasszunk mindehhez kényelmes és praktikus kismama fürdőruhát vagy tankinit a Csinimami Webáruházból, amik nemcsak nagyon csinosak felvéve, de külön tartást is biztosítanak a pocaknak. A bevarrt melltartó a megnövekedett melleket is jól tartja.
07
Látogass el a csinimami.hu kismamaruha webáruházba! Találd meg kedvenceidet!