A nyertesek:

Erika Védő, Kata Pádár és Ilcsi Szűcsné Fintor lett!

Gratulálunk, kérlek ne felejtsetek el regisztrálni! Regisztrálni augusztus 8-án, 12:00 óráig lehet, a http://www.csaladihajo.hu/jelentkezes/ menüpont alatt. Az Egyéb mezőbe be kell írni, hogy Anya csak 1 van játék nyertesei. A jegyeket átvenni a hajó indulása előtt lehet. Lehetőség van további jegyek vételére, amennyiben más családtag is menne hajókázni.

Nincs programotok 2015 augusztus 9-re? Lenne kedved gyermekeddel a Minimax hajón tölteni néhány felejthetetlen órát? Akkor ez a Te játékod. És most nem egy, hanem három nyertese is lesz a játéknak! A játék nyertesével nem tudjuk felvenni a kapcsolatot, így mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy figyelje az Anya csak 1 van oldalát augusztus 6-án, amikor kiírom a nyertesek nevét, mert kevés idő van a regisztrációra!

A játékban való részvételhez nincs más dolgotok, mint:

1. Like-olni az Anya csak 1 van és a Családi Hajó facebook oldalát:

[row]

[column size=’1/2′]AnyaCsak1Van Facebook oldala[/column]

[column size=’1/2′]Családi Hajó Facebook oldala[/column]

[/row]

2. Megosztani a játékot (NYILVÁNOSAN!) az alábbi Facebook linken:

Megosztom

Sorsolás: 2015.08.06.

Eredményhirdetés: 2015.08.06.

A nyeremények:

3 pár belépőjegy (egy gyerek és egy felnőtt belépésére jogosít)

A nyertesek a jegyeket a helyszínen tudják átvenni, de előzetes regisztráció szükséges az átvételhez. Regisztrálni augusztus 8-án, 12:00 óráig lehet, a http://www.csaladihajo.hu/jelentkezes/ menüpont alatt. Az Egyéb mezőbe be kell írni, hogy Anya csak 1 van játék nyertesei. A jegyeket átvenni a hajó indulása előtt lehet.

A nyeremény szabadon átruházható!

Köszönet a Családi Hajónak, aki felajánlotta a nyereményt a játékunkhoz.