Felhőtlen kikapcsolódást tervezel az egész családnak, gyönyörű, nyugodt környezetben, rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel?

Akkor érdemes ellátogatnod a Szigetköz szívében található, közvetlenül a Zátonyi-Dunaág- partján fekvő Diamant Hotel, Szigetköz****superior szállodájába , amely Bécstől 70 km-re, Pozsonytól mindössze 25 km-re helyezkedik el.

A Diamant Hotel, Szigetköz**** superior egy 4000 m2 alapterületű épületegyüttes, ami egy 5 hektáros vízparti területen helyezkedik el. A szálloda kifejezetten család barát, színes kikapcsolódási lehetőségek várják a pihenni vágyókat, minden korosztály megtalálja a maga számára érdekes programokat, lehetőségeket.

Diamant

Nyáron, a szállodához tartozó Sári Csárda 250 fő befogadására alkalmas Duna parti teraszán kemencében sütött finomságokkal, szabad tűzön főtt bográcsos ételekkel várják vendégeiket, melyekhez kitűnő minőségű pálinkáinkat és a magyar borvidékek kiváló borait kínálják! Ez a meleg hangulatot árasztó csárda kiválóan alkalmas családi rendezvények, esküvők, bankettek lebonyolítására is.

Kicsik és nagyok külön örömére a Diamant Hotel, Szigetköz**** superior területén állatsimogató és hatalmas játszótér található.

unnamed

A hotel 5 hektáros parkja pompás színteret biztosít a játéknak és a hatalmas játszótéren kedvükre szaladgálhatnak a lurkók. A szabadban korszerű homokozók, csúszdás faerődítmény, mászókák, kisházak, hinták, trambulin és óriáscsúszda várja a gyerekeket.

Rossz idő esetén pedig, a napokban átadásra került Füli Ugriparkjában, reggeltől-estig nyitva tartó kétszintes  játszóházukban várnak szórakoztató, érdekes, képességfejlesztő játékok a gyermekekre. Számtalan élményt kínál részükre a függőhíd, a boksz zsák, a bóják, szivacs figurák, egyensúlyfejlesztő forgó hengerek, csúszda és a színes műanyag labdákkal töltött medence és mászó fal.

A kisebbeket pedig a Baba-Mama sarok hívja önfeledt szórakozásra.

Diamant játszóház jpg

Noel bárkája elnevezéssel egy kedves kisállat simogatóban várják csemetéinket, többek között egy aranyos mini ló, kameruni törpekecske, juh és természetesen a baromfiudvar lakói.

Diamant állatsímogató

Jó idő esetén a nagyobbakat kültéri medence vagy a beltéri uszoda és élménymedence várja sok-sok gyerekjátékkal, Nemó mesebarlangjával.

A szálloda felkészült a legkisebbek fogadására is. A kiságyat gyermekágyneművel, pelenkázót, fürdető kádat, gyermek sámlit és a bilit kérésre  térítésmentesen bekészítik a szobába. A napi többszöri etetés is egész nap könnyedén megoldható. Az étteremben reggelinél és vacsoránál a gyerekek számára összeállított többféle étel közül választhatnak, és etetőszék várja őket.

A recepción kerékpár is kölcsönözhető gyereküléssel, így a környéken rövidebb-hosszabb kirándulást tervezhet családjával.

A hotel az apró vendégeinek részére (0-4 éves korig) a szállás és étkezés költségét nem számítja fel, 4-12 éves korig pedig 50%- ot, amennyiben a szülőkkel egy szobában kerülnek elhelyezésre pótágyon.

A Diamant Hotel, Szigetköz**** superior szállodában a család valamennyi tagja, szülők, nagyszülők, gyerekek – a legapróbbaktól a legnagyobbakig – talál a saját maga számára megfelelő programot és elfoglaltságot.

Diamant 1

Elérhetőségek:

http://www.diamanthotel.hu/hu/elerhetoseg

https://www.facebook.com/diamanthotel