Virtuális segítség a társaságra szomjazó kismamáknak.

Sok anyuka megtapasztalja, hogy a nyüzsgő munkahely után hirtelen váltás lehet egy kismama számára otthon maradni az újszülött csecsemővel. Ilyenkor a magány egy fajtáját ismerhetik meg, hisz együtt vannak a babával, mégis hiányozhat nekik a társaság. És ki lenne ideálisabb társ egy hasonló cipőben járó kismamánál?
anyukák

A békéscsabai, szintén kismama Veresné Józsa Judit és férje azokon az anyukáknak nyújtanak virtuális segítséget, akiknek bár ott a kisbabájuk, a férjük, a családjuk, néha-néha azért szomjazzák a társaságot ha más nem, legalább egy közös játszóterezés erejéig. Így hát létrehozták az Anyatalálka.hu weboldalt.

A honlap pofonegyszerűen működik: egy ingyenes regisztrációt követően elérhetővé válik az anyakereső menüpont, melynek segítségével a kismamák számára fontosnak vélt paraméterek alapján lehet keresni regisztrált felhasználók között. Ilyen például a lakhely, a baba neme, anya és a baba életkora, szabadidős tevékenység. Privát üzenet formájában lehet felvenni a kapcsolatot a kiválasztott anyukával, ezután kezdetét veheti a közös programok megszervezése.

anyukák beszélgetnek

Mindez jó az anyukáknak, akik között új barátságok szövődhetnek, de a baba szempontjából sem elhanyagolható, hiszen az ő szocializálódása  is nagyon fontos. Gyermekeink is igénylik a magukkal  közel egyidős gyerekek társaságát, akikkel játszhatnak, akiktől adott esetben akár tanulhatnak is.

Nézzétek meg Ti is az Anyatalálka oldalát és regisztráljatok! 🙂

anyatalalka logos