Válassz egy szemet, ezután nézd meg, hogy mi a jellemző rád. 🙂

1.
Te nyitott, kedves ember vagy. Te szívesen fogadsz mindenkit, nem számat, honnan jön. Inkább vállalod a kockázatot és a fájdalmat, mintsem bezárva legyél a négy fal közé. Azt hiszed, hogy a problémáiddal bizalmasan kell foglalkoznod. Mások segítése kiemelt fontossággal bír számodra.

2. A végletekig kitartó és lelkiismeretes vagy. Mindig keresed, hol a helyed a környezetedben és a világban. Igyekszel másokban jó benyomást tenni, helyesen cselekedni. Különbséget tudsz tenni az egyes tevékenységek között, még akkor is, ha kisléptékű dolgokról van szó. Minden mögött meglátod a részleteket is. Fontos számodra a megelőzés. Sok szomorúságot és igazságtalanságot látsz, amit megtartasz magadnak.

3.
Te egy bajba jutott ember vagy. Te vagy az a fajta személy, akinek nagyon viharos múltja van, és még a mai napig is hatással van rád. Valószínűleg nagyon féktelen vagy, ami kihatással van az egész életedre. Lehet, hogy úgy fogod fel az életet, min egy nagy tréfa, de a játék végén sok mindent kell majd megemésztened. Ennek ellenére, bármennyiszer botlasz meg az életben, mindig felállsz, és bizakodva nézel a jövő felé.

4.
Te egy varázsló vagy. Csakúgy, mint a filozófusok, meglátod a mélyebb értelmet a dolgok mögött, tudod, mikor lehet az életet elég komolyan venni. Bízol azon képességedben, hogy meg tudod oldani az élet nagy „rejtvényeit. Beleadsz apait, anyait a dologba. Egy kirakósnak látod az életet, és szeretsz játszani a darabjaival, amíg nem illenek össze. Lehet, hogy soha nem fogod fel az egész jelentését, és ez rendben van.

5.
Te titokzatos vagy. Sok ellentmondás keveredik benned, és a hangulatod naponta változik. Egyszer csak azon kapod magad, hogy valaki mássá változtál. Nem mutatsz a világnak túl sokat magadról. Ennek ellenére meglehetősen jól kijössz az emberekkel. Nem finomkodsz a szavakkal, szeretsz egyenesen, őszintén beszélni. Nem beszélsz feleslegesen, csak akkor szólsz, ha biztos vagy abban, amit kimondasz.

6.
Te érzékeny, gondolkodó ember vagy. Figyelsz a részletekre, és csak ritkán felejtesz el dolgokat, akkor is inkább akkor, ha az buta vagy értelmetlen. Ugyanakkor belül meglehetősen gyenge és bizonytalan vagy, de ezt sosem mutatod kifelé. Nagyon erős az intuíciód és gyakran az elsők között megérzed, ha veszély közeledik.

7.
Tüzes, intézkedő típus vagy, energikus és szenvedélyes. Tökéletes vezető. Ugyanakkor nagyon makacs is. Általában érzelmi hullámvasútban ülsz: hajlasz arra, hogy szeress vagy utálj mindent. Mindenről megvan a véleményed, és gyorsan döntesz Bizonyára nagy izgalommal tölt el, ha valaminek tétje van.

8.
Szokatlan érdeklődései, hiedelmei és szokásai vannak. Valószínűleg már gyermekkorodban „furcsa” voltál a környezeted számára. Nem nagyon érdekelnek a szabályok és hagyományok, soha nem állsz be a sorba. Nincs semmi rejtegetnivalód, és csak nevetsz azokon, akik megítélnek téged.

9.
Nagyon intuitív vagy. Érted az emberek, a kultúrák, sőt az egész világ nyelvét. Úgy olvasol az emberekben, mint egy könyvből és tudod, mikor hazudnak neked. Amellett, hogy jól olvasol az emberekben, azt is tudod, hogy mások hogyan olvasnak benned. Tudod, hogy mikor manipulálnak téged, és azt is tudod, hogyan kell manipulálni valakit, ha szükséges. Ugyanakkor utóbbit csak igen ritkán kell bevetned.

Forrás: http://www.kiskegyed.hu/