Kedves várandós Hölgyek!

A Csinimami és az Anya csak 1 van közös játékában keressük a legcsinibb kismamát!

Ha Te is szeretnél részt venni a versenyben, küldd el fotódat 2015.11.15. 24:00 óráig a vasarlas@csinimami.hu e-mail címre. (Csak 1 db. képet lehet küldeni, aki ennél több képet küld, az kizárja magát a játékból). A játékosok fotója megjelenik az Anya csak 1 van és a Csinimami Webáruház weboldalán és Facebook oldalán is.

2015.11.18-án a küldött fotókból a Csinimami cégvezetőjével, Polgár Krisztával kiválasztjuk a szerintünk legcsinosabb kismamát.

A nyertes 5000 Ft értékű vásárlási utalványt kap, amelyet a csinimami.hu webáruházban tud levásárolni (az utalvány nem átruházható, készpénzre nem váltható be, teljes egészében levásárolandó), valamint egy profi kismama fotót saját magáról, melyhez sminkest biztosítunk.
Ez a fotó decemberben felkerül az Anya csak 1 van facebook oldalára borító képként, továbbá a Csinimami weboldalra és Csinimamiwebshop Facebook oldalra.

RÁADÁS AJÁNDÉK:
Amennyiben a játék időtartama alatt vásárolsz ruhát, lefotózod benne magadat és ezt a képet küldöd be a Kismama Szépségversenyünkre, jóváírjuk Számodra a ruha értékének 25%-át! Ehhez nem kell mást tenned, mint hogy megadod a vasarlas@csinimami.hu-ra küldött e-mailben a fotóval együtt a rendelésed számát és a számlaszámodat is!
Fontos: ajánlatunk 1 db ruhára vonatkozik!

*A szervező fenntartja a jogot a játék leállítására az önhibáján kívül felmerülő problémák esetén.