Lányos anyuka vagy? Te sem szívesen engeded, hogy a kislányod mindenféle vegyszert tartalmazó körömlakkot kenjen a körmére? Nem is beszélve az acetonról, amivel a lakkok lemoshatók?

Ha Te is így érzel, akkor ez a termék biztosan érdekelni fog! Mert most már hazánkban is kapható ez a fantasztikus készímény, a kifejezetten gyerekbarát Snail Kids, a világ első 100%-ban vízbázisú körömlakkja.

unnamed unnamed unnamed

A lakkok több, mint húsz  színben kaphatók és nagyon vidám fantázianevekkel kerültek forgalomba. Úgy, mint a Ballerina, Csillám bomba, Pompomlány , vagy a kedvencem a Vattacukor. A fedőlakk pedig biztosítja a különleges körömlakkok hosszantartó, ragyogó színét.

Lemosása hihetetlen egyszerű, mindössze szappan, víz és szivacs kell hozzá.

Ezáltal nem csupán a körömlakk vegyszer és színezék mentes, de lemosásához sem kell aceton, vagy egyéb mérgező hatású anyag, így nem károsítja a gyerekek illetve a kismamák és babájuk egészségét.

Snails

A Snails natur körömlakkjai népszerűek a gyerekek körében, mert sokszínűek, Anya is megengedi a használatát, mert nem káros az egészségre és játék közben olyanok lehetnek, mint a felnőttek. És természetes összetevőinek köszönhetően a kislányok kinyitás után, legalább 2 évig még használhatják a körömlakkot.
Snails Ballerina

És hogy a Snails körömlakkja miért népszerű az anyukák körében? A fent említetteken kívül fontos szempont, hogy a Snails semmiféle állatkísérletet nem folytat és nem tartalmaz a retteget toxikus  3-ból egyet sem.  Biztonságos a használata, könnyen kijön a ruhából és a bútorokról is egyszerűen eltávolítható. És ami a legfontosabb, hogy a cég gondolt azokra a hölgyekre, akiknek fontos a természetesség, az egészségük és környezetük védelme, hiszen a felnőttek számára is gyárt körömlakkokat! (Kismamáknak kihagyhatatlan!)  http://www.gyerekkoromlakk.hu/katalogus/kismamaknak

És természetesen a gyártó ennél a két termék családnál nem állt meg, kiegészítők is kaphatóak a csodás lakkokon kívül, körömmatrica, körömceruza, körömlakk glitter és ezekhez színben passzoló hajcsillám is, amely különleges alkalmakkor még csillogóbbá teheti egy kislány külsejét.
Snails ceruza Snail matrica

És végül a legfontosabb kérdés, hogy hol is érhetőek el ezek a különleges termékek?

A Snails körömlakkok kizárólagos magyarországi forgalmazója a Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászat (Rózsakert Bevásárlóközpont), ahol a teljes kínálat megtekinthető és megvásárolható a hét minden napján. A termékek elérhetők online is, a www.gyerekkoromlakk.hu weboldalon.

hangulat kép snails