Hogy mi, édesanyák bármit megteszünk a gyermekünkért, ahhoz kétség sem fér. De ahhoz sem, hogy egy édesapa is mindenre képes értük. Egy kedves példa, amiben egy kislány szégyelte a csiga alakú hallókészüléket, amit kapott, mire az édesapja hihetetlenül kedves dolgot tett.

A jelenleg hatéves Charlotte Campbell négyéves korában kapott először hallókészüléket. A kislányt eléggé megrázta a dolog, problémák adódtak viselkedésében, egy ideig beszélni is alig akart. A kis szőkeséget a napokban nagy meglepetés érte. 

Charlotte nemrég kapta meg élete második hallókészülékét, és apukája úgy gondolta, hogy a nagy esemény mellé méltó ajándék is jár. Leborotváltatta a fejét, és egy ugyanolyan hallókészüléket tetováltatott füle mögé, mint a Charlotté.

a063b7f8ee954baf5696ad865a38fac4_1

A kislány nagy örömmel fogadta, amikor meglátta, hogy édesapja mit tett a kedvéért. Alistair, az apuka, nem szándékozik kopasz maradni, így meghagyja haját, de ha bármikor szükség lesz rá, hogy a kislány lássa az ajándékát, újra leborotválja.

A közösségi hálóra feltöltött képet többszáz lájkoló fogadta meglepődve, és nagy rajongással.

Nemcsak Alistairt ihlette meg kislánya hallókészüléke, egy másik apuka is tetoválást készített lánya kedvéért. Nagyon jó látni, hogy ilyen apukák vannak a világon.

8050fc360f927fd2693fad8e1693e1eb_6

Forrás: http://twice.hu/