A körömlakkot általában mint egy divatkelléket tartjuk számon és elsősorban a felnőttek világához kötjük, ugyanúgy, mint a rúzst és a sminket. A felnőttek világa azonban a kislányokat is vonzza, elég egy óvatlan pillanat és máris az anyukájuk magas sarkú cipőjében sállal a nyakukban topognak, vagy éppen a sminkes neszesszer tartalmát próbálgatva a sminktükör előtt ülnek. Ez természetes, hiszen ösztönösen az anyukájukra szeretnének hasonlítani.

e80065cf-7646-481d-98af-64c2aad08ace

A felnőtt körömlakkok többsége vegyszert tartalmaz, ezért a tudatos anyukák nem engedik használni kislányuknak ezeket a termékeket. Egyrészt a lakkok másrészt pedig az eltávolításukhoz szükséges oldószer alapanyaga miatt. Teljesen jogosan próbáltad távol tartani kislányodtól ezeket a termékeket. Eddig. Megsúgjuk Neked, hogy a vegyszermentes körömlakkokkal nem kell többé nemet mondanod! Mostantól a körömlakkozás már az a játék, amit megengedhetsz kislányodnak és rengeteg sok jópofa ötletet tartogatnak Nektek a közös játékra! Speciális vízbázisú összetétele miatt a körömlakk könnyen és gyorsan, oldószer mentesen távolítható el. Gyerekbarát, nem károsítja a gyerekek egészségét, sőt nagyon kényelmes megoldást nyújt Neked is, mint anyukának. Ha véletlen kiborul a bútorra vagy a ruhára, onnan is egyszerűen eltávolítható! A színek, formák felismerésének elsajátítása is gyerekkorban alakul ki. A körömlakkal játékosan lehet tanulni a színekről, lehet a kreativitás képességén javítani vagy csak egyszerűen önfeledten játszani!
Összegyűjtöttünk egy csokorra valót ezekből a játékos ötletekből!

ba5dae98-8a65-419a-b23e-1b40e3bb34e1

A különféle színű körömlakkokkal megtanulhatják például a színek neveit. Ha minden kis ujjacskára más színt festünk fel, akkor könnyen megtanulható melyik a gyűrűs ujj vagy éppen a mutató ujj és a kisujj. Ha csak két különböző színnel lakkozzuk ki körmeinket, akkor máris meg tudjuk különböztetni a színek alapján melyik a jobb és melyik a bal kezünk. Ha a bal kezünkre például piros körömlakkot használunk, akkor az jelzi, hogy bal oldalon dobog a szívünk és ezen az oldalon van a bal kezünk is. A színek és a látvány valamint a mozdulat többszöri összekapcsolása eredményezi, hogy kislányunk boldogan fog válaszolni arra a kérdésünkre, melyik a bal keze?!
2ef7ceb9-8f0d-45c4-aa26-db59d362784a cdaaffb0-2504-4b33-b621-17e22ef0f889
Tanuljunk, játékosan, örömmel

Az igazi kihívás a színek összepárosítása. Órákig tartó játék lehet, hogy a kiválasztott színű körömlakkhoz, a színnek megfelelő ruhájukat vegyék fel! Ha láttatok már igazi vidámságot, akkor ez az! Persze utána egészen nagy kihívás a rendrakás is, de így a színérzék csiszolása mellett a kötelességtudat is erősödhet! A játékos tanulással jobban rögzülnek az információk, a mosoly pedig boldogsággal tölt el mindenkit, aki részt vesz a játékban!

e876d850-2157-4435-aa62-f1b5f39fa9d1

Kell ennél több? Közös nevetés, jókedv és tanulás! A vegyszermentes körömlakk a barátnős szülinapi partyk kihagyhatatlan kelléke vagy éppen szülinapi ajándék is lehet! Lepd meg kislányod egy fantasztikus Snails körömlakkal, és garantált lesz az öröme! Hát kell ennél több?!

2c2aaf57-3620-4135-a615-b4b14275514c