Hallottál már a Cseppke két igazán különleges mesekönyvéről?  Ez az az ajándék, amelynek minden kisgyermek örül, hiszen ő lehet e rendkívüli könyvek főszereplője. A főhős karakterét, gyermeked külső tulajdonságai alapján Te határozhatod meg (neme, hajszíne, hajtípusa). És hát melyik gyerkőc ne szeretné, ha egy olyan mesét hallhatna esténként, amelynek a főszereplőjét úgy hívják, mint őt, és úgy is néz ki, mint ő?

gyerek+allatkak_atlatszo

Emellett a Cseppke mesekönyv fejlesztő könyvecske is, játékosan vezeti be kis olvasóját  például a számok varázslatos birodalmába, és ami számomra az egyik legfontosabb, hogy gyermekeink könnyedén megtanulhatják, hogy hol laknak, mert lehetőség van a lakcímünk megadására is (utcanév, házszám).

Jelenleg két mesekönyvet találtok a Cseppke oldalán. A könyveket 2-4, valamint 3-6 éves korú gyerekeknek ajánlja Fruzsi és  Györgyi, akik ezeket a meséket megálmodták, majd igényes külsővel és tartalommal megalkották. A Mennyi haver… , és a Leszel a barátom? kedves és bájos figurái roppant szórakoztatóvá teszik ezt a két kivételes mesekönyvet, amelyek tartalmukat és külsejüket tekintve egy igazán maradandó ajándékok lehetnek bármelyik gyermek számára.

Akinek nem ismeretlen a Cseppke márka, biztosan tudja, hogy a mesekönyvben szereplő állatkák a Cseppke hálózsákjain, tipegőzsákjain is megtalálhatóak. Így egy Cseppke hálózsák és egy mesekönyv igazán komplett ajándék lehet bármilyen ünnepen, és biztosak lehetünk benne, hogy általuk szebbé nyugalmasabbá válnak gyermekünk éjszakái, hiszen egy olyan hálózsákban aludhat, amelynek figurájáról a mesekönyvben is olvastunk.

foglalkoztato_oldalpar-01

És ami a szülő számára az egyik legjobb hír:

A mesekönyveket gondozó Prime Rate munkatársainak szorgos munkája révén a perszonalizált könyvek alacsonyabb ÁFA-besorolásba kerültek, ami azt jelenti, hogy az eddigi 27% ÁFA helyett 5%-os áruforgalmi adóval értékesíthetőek. Györgyi és Fruzsi pedig úgy döntöttek (hiszen maguk is édesanyák), hogy a lehetséges többletnyereségről inkább lemondanak azért, hogy a könyveket jóval barátibb áruk révén elérhetőbbé tegyék a vásárlóiknak. Mindezek számokban kifejezve annyit jelentenek, hogy az eddigi 7590 forintos ár helyett mostantól a mesekönyvek csupán 5990 forintért rendelhetők!

Itt belelapozhattok a könyvbe: katt ide

Cikkünk elkészülte előtt néhány perccel azt is elárulták a Cseppke anyukái, hogy az idei Gyereknapi akció főszereplői ugyancsak a perszonalizált Cseppke mesekönyvek lesznek, amiket vasárnap (május 29-én) 0 órától egészen éjfélig a fenti (csökkentett) árból adott további kedvezménnyel lehet majd megrendelni, és a lányok még egy ajándékot is rejtenek a csomagba meglepetésként.