Aki egy picit is otthonosan mozog a divat világában, régóta ismerheti Debreczeni Dórit, ugyanis már több mint 17 éves modell-karrier áll mögötte.

„Körbejártam a világot, kisebb és nagyobb divatházaknak voltam a modellje és reklámarca. Közben marketing és közgazdász diplomát szereztem, de a divat iránti szerelem és az alkotó vágyam nem csitult. Négy évvel ezelőtt befektetőként társultam egy magyar divattervezőhöz. Nagyon jól haladtunk, de közben várandós lettem Zalán fiammal, aki innentől kezdve az életem középpontja lett, így különváltunk”- meséli Dóri.
Hogy jött nálam a ruhatervezés? Sok oldalról megközelíthetem a kérdést. Talán a legegyszerűbb, hogy a családom felől. Édesanyámnak egy közel hatvanfős, jelmezkészítő varrodája van, ami természetesen sok-sok év alatt fejlődött ide, így mondhatom, hogy cérnák és anyagok között nőttem fel. Édesanyám tizenéves kora óta dolgozik a szakmában, ma már csak jelmeztervezőként és szinte csak külföldre dolgozik.”
Dóri kisfia, Zalán 2 éves, ezért elérkezettnek látta az időt, hogy belevágjon egy saját vállalkozásba, amelyben egyértelmű, hogy a kisfia inspirálta. Szerette volna Zalánt minimál stílusú, letisztult, mégis vidám, kényelmes ruhákba öltöztetni, így először egy-egy darabot készített neki, majd miután több ismerősének is megtetszettek a ruhácskák, beindult egy kis szériás manufaktúra. Ezt fejlesztette aztán tovább, és fektette üzleti alapokra.
„A termékeket én álmodom és tervezem meg, de természetesen inspirálnak a külföldi trendek. A kivitelezésben édesanyám nemzetközi szintű varrodája segít.” A márknév a Zaries nevet kapta, amely az Aries (Kos csillagjegy) és Zalán nevének összefonódásából jött létre. Dóri egyelőre a 0-5 éves korosztály számára tervez ruhákat, de a jövőben nemcsak a termékválasztékot, de a korcsoportot is szeretné bővíteni. www. zaries.eu

_B4Z4927

Egy nagyszerű nő, aki mert nagyot álmodni, és létrehozni egy olyan gyerekkollekciót, amit nem csak saját kisfiának, hanem más csöppségeknek is nyugodt szívvel ajánlhat.

A Zaries gyermekruhákat minden anyuka és kisgyermek imádja. Dóra a kisfia öltöztetése során jött rá arra, hogy bizony vannak hiányosságok a gyerekruha piacon. A saját és a mások által jelzett tapasztalatok alapján tervezte meg a különböző fazonokat, szem előtt tartva a minőséget , a kényelmet, a praktikusságot, az egyszerűséget és természetesen a különlegességet ami a mai modern gyermekek számára fontos. Éppen ezért a Zaries pólók hátsó oldala hosszabb, hogy még véletlenül se fázzon meg a picik dereka. A nadrágok puha gumival ellátott derékrésze pedig megfelelő kényelmet biztosít minden gyermeknek. A kínálatban egészen 3 hónapos kortól 5 éves korig találhatnak az anyukák a mindennapi öltözködéshez kulcsfontosságú ruhadarabokat.

” Quality, and comfort for the modern kids.”

És aki szeretne személyesen is megismerkedni Dóri kollekciójával, az feltétlenül látogasson el június 11-én a MiniMall jó hangulatú Pop Up eseményére, mert a kiállítók között ott lesz a Zaries is!

Az eseményről bővebben itt olvashattok: https://www.facebook.com/events/1687567334826659/

IMG_7434