Kevés olyan program van, amellyel a család minden tagját boldoggá tehetjük.  A közös játék ilyen – különleges ajándék. 2013-ban Újpest Önkormányzatának beruházásában elkészült egy közel 2 hektáron elterülő játszópark, a TarzanTM Park. A nagyváros dzsungelében cseperedő Tarzanok itt olyan világba csöppennek, ahol bármi megtörténhet, próbára téve erőt, ügyességet, leleményességet és fantáziát. Hogyan lehet egyensúlyozni a fák tetején vagy átlendülni egy mélységes szakadék felett? Próbáld ki! Tornyok, csúszdák, kötélhinták, mászókák és kalózhajó vár meghódításra!

kép_2 (1)

A szabadtéri családi játszóparkban a família apraja-nagyja megtalálhatja mindazt, ami egy igazi élményekkel teli kikapcsolódáshoz kell:

– óriás játszótér sosem látott, egyedi fejlesztésű játékokkal,

– árnyas, kellemes sétautak, kényelmes padok és piknikező helyek,

– kerítéssel körbekerített tér, higiénikus mosdókkal, játékfelügyelőkkel,

– a legmagasabb biztonsági előírásnak megfelelő esztétikus, természetes anyagokból készült játékok,

– Tarzan Terasz, ahol az éhes hősök feltankolhatnak a következő kalandokhoz.

kép_1

Ha nem akar strandra menni, de mégis valamilyen vizes szórakozást keres gyermeke számára, akkor próbálják ki az országban egyedülálló vízi élménypark, a Placcs Placc változatos alakú és színű játékait. A vizes játékok használatához a Park öltözőt, lábmosót és ruhaszárítót is biztosít.

A Park 13 óriás játékszigetén a legmodernebb és legjobb fejlesztő hatású szabadtéri játékeszközök lelhetőek fel, melyek tökéletes szórakozást biztosítanak az 1-14 éves korosztály számára. A 3 évnél fiatalabb gyermekek részére az ingyenes játékkölcsönzőben kismotort, kisautót és homokozó készletet biztosítanak, míg az aktív szülők, nagyszülők számára pingpong, tollas, petanque vagy gyep bowling készletek is igénybe vehetőek.

Különleges játékélményt keres gyermeke számára? Akkor látogassanak el az Ország Legnagyobb Szabadtéri Családi Játszóparkjába, ahol a gyermekek vidám szórakozás közben fejleszthetik kreativitásukat!

Az élményekkel teli TarzanTM Park szeretettel várja Látogatóit!

További információk:

TarzanTM Park

cím: 1046 Budapest, Tábor u. 26-28.

weboldal: www.tarzanpark.hu

facebook: https://www.facebook.com/TarzanParkUjpest/

e-mail cím: info@tarzanpark.hu

tarzan_logo_TM(1)