Ezt a cikket a www.buzzblog.eu oldalán olvastam. Megdöbbentem, elszörnyedtem, hogy milyen “beteg” emberek vannak!

Abszolút minden gyerek szeret játszani a játszótéren. A szülők eközben ülnek a padon és nézik a kicsiket, hogy ne történjen semmi baj. De néha ennyi nem elég. Nehéz elhinni, de vannak emberek, akik ártatlan gyerekeknek akarnak ártani. Amy Smith és kislánya története legalább is ezt mutatja.

Az édesanya elvitte kislányát a játszótérre, hogy egy vidám vasárnapi délután töltsenek el. Nem ez volt az első ilyen alkalom, a kis Demi-Mai már nagyon jól ismerte a helyet. Különösen a csúszda tetszett neki. De ezen a napon drámai változás történt. Ettől a naptól kezdve a kislány már nagyon félni fog a csúszdától!

Demi-Mai ezen a délután egy kicsit több időt töltött a csúszdában. Ez egy kicsit meglepte az édesanyját, de különösebben nem aggódott. De aztán a kislány miután kicsúszott az alagútból, könnyes szemmel és véres lábbal szaladt az édesanyjához.

u2-2

Nem tudta elhinni, amit látott. Amy ezután megvizsgálta a csúszdát, ahol törött üvegdarabokat talált. Nyilvánvaló, hogy ezeket valaki pszichopata szándékosan helyezte el ott, mert biztosan élvezi, ha árthat egy ártatlan gyermeknek.

De ez még rosszabb: a rendőrség szerint már jelentettek ilyen esetet, hogy a csúszdában törött üvegdarabok voltak elhelyezve.

Az édesanya most figyelmeztetni szeretne más szülőket is, és arra akar ösztönözni mindenkit, hogy vizsgálják meg a játszóteret, mielőtt a gyereket játszani engedik. Törött üvegek és más veszélyes tárgyak is lehetnek egy játszótéren.

Ez az eset Németországban történt, azonban sajnos Magyarországon is bárkivel megtörténhet. Néhány nappal a baleset után, több édesanya is törött üvegeket fedezett fel különböző játszótereken Berlinben. Egy figyelmes édesanya törött üveget talált a homokban, majd később a csúszda közelében. Szerencsére időben észrevette. A rendőrség vizsgálni fogja az állítólagos súlyos testi sértés elleni kísérletet.

Mindenesetre elgondolkodtató, hogy milyen szívtelen emberek léteznek, akik kisgyermekeknek akarnak ártani.

u4

Forrás: www.buzzblog.eu