A 2 éves kislány sérülései és az egyéb körülmények arra utalnak, hogy a gyereket valamilyen eszközzel becstelenítették meg. Egyelőre senki sem ismerte el a bűncselekményt.

A Blikk úgy tudja, hogy egy segédeszközzel erőszakolhatták meg a 2 éves kislányt a fővárosban. A gyerek sérülései alapján erre következtettek a rendőrök és ez megmagyarázhatja azt is, hogy miért nem találták meg eddig a tettest. A lap úgy tudja a gyerek környezetében mindenki tagad, eddig senki sem vállalta magára a szörnyű bűncselekményt.

“A rendőrök DNS mintát vettek mindenkitől, de mivel a bántalmazó eszközt használt, ezért elképzelhető, hogy nem hagyott nyomot maga után.”

A kislányt az anyukája az erőszak után intézetbe akarta vetetni. Azt mondta a hatóságoknak, hogy ő nem tud a kislányról gondoskodni tovább. Az intézetben vették észre a sérüléseket, a gyereket egész éjjel műtötték.

“A gyerek édesanyjának nem a kétéves kislány az egyetlen gyereke. A pici testvérét már elvette tőle a gyámhivatal. Szinte biztos, hogy a lányt sem kaphatja vissza az anya.”

A kétéves kislány már jobban van, talán maradan­dó testi károsodása sem lesz, bár a szakemberek szerint még ilyen pici korban is súlyos lelki sérülést okoz egy szexuális erőszak, de ennek utóhatásai csak később derülnek majd ki.