Tarzan™ Park

Megszokhattátok, hogy sok dologról írok olyan beszámolót, ami saját élményen alapul. Most az Újpesten megtalálható Tarzan™ Park volt a soron, ahol kislányommal és baráti társaságunkkal töltöttünk el egy délelőttöt.  

Az ország legnagyobb játszóparkja, hihetetlen mennyiségű játékkal, szórakozási lehetőséggel gyermekeink számára. Rengeteg szép és jó dolgot hallottam a Tarzan™ Parkról. Néhány anyukával a baráti körünkből úgy döntöttünk, hogy megnézzük magunknak ezt a klassz helyet, és gyermekeink által majd eldöntjük, hogy igaz-e az a városi legenda, hogy ez a legklasszabb játszópark az egész országban. 🙂
DSC_3831

Felkerekedtünk hát egy meleg, nyári napon, amikor nehéz egy átlagos játszótéren kibírni a 30 fok feletti hőmérsékletet. És persze a kisgyerekek nem hazudnak, és elég nagy elvárásoknak kellett megfelelnie a Tarzan™ Parknak, mert 4 igazán huncut, zsivány csemete volt a zsűri!

Mivel az is nagyon fontos, hogy hogyan jutunk el a kiszemelt úticélunkhoz, mi kislányommal tömegközlekedéssel mentünk, a többiek kocsival. A 14-es villamos megállója a játszóparktól kb 5 perces sétára volt (Laura lányom még nincs 3 éves, így az ő tempójával mértem). Nem volt okom panaszra, rögtön megtaláltuk a bejáratot. Akik autóval mentek, igazán közel, a Tarzan™ Park bejáratával szemben elhelyezkedő parkolóba simán tudtak parkolni.
DSC_3824

A jegyvásárlás nem volt bonyolult, és plussz pont a játszóparknak, hogy akciókkal kedveskedik a vendégeinek. Van nagyszülő kedvezmény, és bizonyos napokon egy kísérő ingyen mehet be csemetéjével.

Ahogy bejutottunk, a gyerekek azt sem tudták hirtelen, hogy hova fussanak. Mindent ki szerettek volna próbálni. Nagyon élvezték a legkisebbek a Picurvárat, ami bejárat közvetlen közelében volt, Betti, az ovis nagylány pedig rögtön a csúszdákat próbálta ki és a hintákat a hintaréten.
DSC_3821
Ezen kívül ugráltak a Pattanjdombon, futkároztak, mindent kipróbáltak, amit a koruk fejlettsége engedett. De persze ebben a tikkasztó melegben na ná, hogy a Placcs-Placc elnevezésű vizes  létesítmény lett a baráti körünk bázisa! A gyerekek imádták a változatos alakú és színű vizes eszközöket, amelyekből más időben, más magasságból, különböző helyekről spriccelt a víz a gyerekekre, akik sikoltozva rohangáltak az eszközök között. Személyes kedvencem az a szerkezet, amelynek nem tudom a nevét, de konkrétan a gyerekek nyakába borult kb. egy vödörnyi mennyiségű víz belőle. És aki a homokbányát kitalálta! Mi más kellhet a kisgyerekeknek, ha nem egy olyan hely, ahol kedvükre sarazhatnak, és ráadásul az aranyásást mintázva. Szerintem ez a legötletesebb játékok egyike. 🙂
DSC_3856

A 4 órás időtartmú benttartózkodás hamar eltelt, a gyerekeknek nem nagyon akaródzott hazaindulni. És körülbelül a fele játékot ki sem próbáltuk. Így „kénytelenek leszünk” még visszamenni a közeljövőben.

Mi, szülők, egyetértettünk benne, hogy a Tarzan™ Park szolgáltatásaival, színvonalával és tisztaságával felveszi a versenyt bármelyik fejlettebb ország játszóparkjával. Aki csak teheti, látogasson el ide, mert nagyon különleges élményt nyújt minden gyereknek, aki belép ebbe a hatalmas játszóbirodalomba.
DSC_3868