Nem fogsz hinni a szemednek, ha ezt a videot megnézed!

NYÁR! Az imádott és mindig nagyon várt, meleg nyár! A gyerekek egyik közkedvelt hónapja! Ez az évszak nekik a felhőtlen szórakozásról, a szülőknek pedig a folyamatos fejvakarásról szól. Milyen rettentően nehéz kitalálni, mivel is kössük le a gyerekeket?! Bringa? Vagy pancsolás valahol strandon vagy vízparton? Játszunk benn a lakásban, mert kinn meg lehet főni a kánikulában? Mi van akkor, ha a szeszélyes időjárás kibabrál velünk, felülírja a strandolós programot és a 4 fal közé szorulunk a gyerkőccel?! Lássuk akkor, milyen alternatívák vannak ESŐNAP esetén. 🙂
  1. múzeum túra
  2. két szék között sátrat építeni lepedőből
  3. zárt élményfürdő másik anyukával összefogva, közösen
  4. szétvágni egy reklámújságot, és boltosat játszani
  5. szappangyurmázás, hiszen nyáron úgyis többször kell kezet mosni
  6. közös sütikészítés vagy palacsintasütés
  7. tároló doboz készítése a hajcsatoknak, ékszereknek, tollaknak
  8. játszóház
  9. kavicsfestés
  10. izgalmas könyvolvasás és rajzolás

+1 ami az idei nyár nagy kedvence az a KÖRÖMLAKKOZÁS

A Snails gyerek körömlakk önfeledt szórakozást nyújt a lányoknak. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Megunhatatlan játék! Kezükbe veszik és szinte életre kel a fantáziájuk. Hihetetlen módon, pillanatok alatt 100 ötlet fut keresztül a képzeletükön, hogy melyik körmüket, milyen színűre is fessék?! Aztán végül az egyik piros, a másik rózsaszín, a többi lila vagy kék színűre lesz pingálva. Édesen, tanácstalanul állnak a hatalmas kérdés előtt, hogy most köröm matrica vagy csillámpor kerüljön a körmükre?! A Snails gyerek körömlakk színválasztéka pedig óriási! Mennyire jó lenne, kipróbálni az összes színt belőle! Ez sem jelenthet problémát, mert a körömlakk gyorsan lejön a körömről, úgy, hogy a kellemetlen és rossza szagú acetont sem kell hozzá használni.

_MG_1050

Nincs kellemetlen fojtogató szag a lakásban, helyette mindenkinek finom szappanillatú a keze és már jöhet is az új szín a körmökre! Itt még akár a kutya, macska is beszállhat a játékba, semmi baj, ha a szőre kicsit lakkos lesz, mert szappannal és vízzel azonnal le is mosható!

Aranyosak és tüneményesek, ahogy igazi NŐ módjára legyeznek, hogy száradjon a lakk, és ahogy próbálgatják ruhájukhoz a színeket!  Teljesen ismeretlen lányok között is, a körömlakkozás akkora élményt nyújt a lányoknak, hogy pillanatok alatt barátnővé fogadják egymást! Egy Anya-Lánya körömlakkozás csupa kacagás. Fergeteges, órákon át tartó játék a kis barátnőkkel!
_MG_1197

http://www.gyerekkoromlakk.hu/