A Los Angelesben élő, 8 éves kisfiú, Logan Sullivan nem bírta elviselni a hasnyálmirigy rákban szenvedő édesanyja szenvedését, így az öngyilkosságba menekült. A búcsúlevele azóta az egész világot bejárta és megrázta.

Logan és Tracey remek anya-fiú kapcsolatot ápoltak, de az élet próbára tette ezt az ősi viszonyt, hiszen az asszonynál hasnyálmirigy rákot diagnosztizáltak, és Tracey bármennyire is igyekezett tartani magát, mégsem tudta leplezni fia előtt a szenvedéseit, így Logan attól félve, hogy elveszíti édesanyját, a halálba menekült.

Egy este Tracey rosszul lett, így azonnal kórházba kellett szállítani, ahol kómába esett. A rokonok nem tudták, hogy miként közöljék a hírt Logan-el. Mielőtt Tracey nővére bement volna a kórházba, a nő egy az édesanyjának címzett levelet kapott Logantől, amit fel kellett olvasnia a kómában fekvő beteg testvérének.

A levél így szólt:

“Anyukám, aki az én szuperhősöm, királynőm, legjobb barátom. Szeretném, hogy tudd: nagyon nem jó érzés betegnek látni téged, így képzeletben átölellek, mert nagyon szeretlek. Nincs egy olyan hely a földön, ahol olyan boldog lehetnék, mint mikor melletted vagyok, a legszebb dolog, mikor elalszom, az a mosolyod. Mindig felvidítasz, mikor X-Mennek nevezed magad. Annak ellenére, hogy az orvos elmagyarázta, hogy mi az a rák, én úgy hiszem, hogy Isten, aki a túlvilágra visz egy embert, abból angyalt farag, akit majd visszaküld a földre, hogy segítsen az embereken. Úgy gondolom, hogy én is angyal akarok lenni, habár így sok mindenben nem lehet részem, például, hogy elmenjek Disneylandbe, hogy megtanuljak síelni, vagy megnézzem testközelből a Harry Potter kalandparkot. Mégis, mi vagyunk a legjobb szuperhős-csapat, így úgy döntöttem, hogy követni foglak.

Felmászok a legmagasabb szintre, ahonnan elvisz az űrhajó. Tudom, hogy hamarosan értem jössz, és szólsz Istennek, hogy angyalok akarunk lenni.

Nagyon szeretlek, és mindig melletted leszek. Kérlek, ne sírj, inkább siess, én várni fogok rád.

Szeretlek, Logan!”

A fiú nagynénje azonnal kiszaladt a kórteremből, és lakásukhoz rohant, de már elkésett. A fiú leugrott a harmadik emeletről, és a kiérkező mentősök már nem tudtak mást tenni, csak megállapítani a halál beálltát. Két órával később Tracy is meghalt.

A két angyal felment a felhők közé, és most vigyázzák lépteinket.

Nyugodj békében Logan!