Az orvosok gyakran hívják fel az ősz közeledtével, az immunerősítés fontosságára. Ősszel-télen sokkal kisebb választékban találunk olyan élelmiszereket, amelyből vitamin kerülhet a szervezetünkbe. Ezért azokat különféle táplálékkiegészítőkkel, vitamin készítményekkel  pótoljuk. Arra azonban érdekes módon ritkán kerül ilyenkor a szó, hogy a pihenés, testi-lelki kikapcsolódás is pont ugyan ilyen fontos, mert az elfáradt test sokkal könnyebben kap el különféle nyavajákat.

Mi, anyukák pedig még rosszabb helyzetben vagyunk, mert valahogy a saját egészségünket, pihenésünket mindig a család utánra helyezzük. És hát ki az, aki nem teheti meg, hogy lebetegedjen egy családban? Hát az ANYA! Hiszen ha anya beteg, akkor sok családban felborul az élet.

Ezért azt mondom, ha tehetitek menjetek minél többet kirándulni, keressetek magatoknak olyan szállást, ahova el tudtok vonulni egy kicsit a családdal, vagy baráti társasággal kikapcsolódni.

És hogy ne csak általánosságban írjak helyekről, hanem ajánljak is Nektek egyet, az egyik kedvenc vendégházamról írok egy pár szót, ahol volt szerencsém megfordulni.
nad-a-hazam-teteje-040
Ki ne érezné néha úgy, hogy elvonulna a világ elől, nyugalmat, békét szeretne maga körül, és minél kevesebb embert. Nem kell wellness, nem kell masszázs (ha csak nem párunk masszíroz minket egy csillagos estén. 🙂 ), nem kell hogy bárki körülöttünk ugráljon. Egy valami kell: egy hely, ahol béke, nyugalom vár minket. Ahol ki tudjuk pihenni a munka, a hétköznapok, a problémák okozta fáradalmakat.

Jártál már a Körös partján ősszel? Érezted már úgy, hogy egy pihenéseteken feltölt energiával a csend, a tiszta levegő, a környezet, a szállás hangulata?  A Körös-parti Nád a házam teteje vendégház a Te és családod, baráti társaságod kényelmére épült. A két tulajdonos, Panka és András szíve, lelke ez az álom házikó, amit minden kényelemmel felszereltek, minden apróságra odafigyeltek, hogy vendégeik úgy érezzék, a legjobb helyen vannak!

Ha a költők írók azt mondják, hogy az ősz az elmúlást jelképezi, akkor szerintem Pankáék erre cáfolva létrehoztak egy csodaszép vendégházat, ami lehetne az újjászületés szimbóluma, mert azt a nyugalmat, békét, otthonos közeget kevés hely adhatja meg nekünk.

És ha szükségét érzed egy kis társasági életre, akkor arra is lehetőség van, hiszen rengeteg program közül tudsz válogatni. 🙂

nad-a-hazam-teteje-053

A Szarvasi Arborétum-ot vétek lenne kihagyni!

Tudtad hogy a békésszentandrási Szent András sörfőzde mellett a Szarvasi Sörfőzdében is remek kézműves söröket kóstolhatsz?

“Indián nyár” néven vezetett túrákon vehettek részt az Anna Liget-i Állatparkban,és még meg is simogathattok néhány apróságot!

A Katalin II. sétahajón Demeter Pista bácsi 1 órás stand up-pal teszi feledhetetlenné a hajókirándulást

Voltál már várost nézni elektromos kisbussszal? Nálunk ezt is kipróbálhatjátok!

Sétáljatok végig a történelmi emlékúton, és készítsetek egy családi fotót a Történelmi Magyarország Közepénél!

Ha szereted a rejtélyeket és próbára tennéd a kitartásod, egy szabadtéri és egy fedett szabadulószoba is vár rád!

A Mini Magyarország interaktív makettpark kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas kikapcsolódást nyújt!

Ha kíváncsi vagy, milyenek a kézzel készített csokik, és vajon finomabbak-e a boltok polcain található édességeknél, ki kell próbálnod a Csokikád csoki-manufaktúra különlegességeit!

Ha úgy érzed, hogy felkeltettem az érdeklődésedet, ne habozz szállást foglalni, októberre még van néhány hely. 🙂

nad-a-hazam-teteje-048

Körösparti vendégház 12 fő részére

www.nadahazam.hu

facebook.com/nadahazamteteje

Tel.: 06-30-539-9615