Könnyű dolga lehetett a Disney-nek, amikor Emma Watsont azzal keresték meg, hogy ugyan játssza már el Belle szerepét A szépség és a szörnyeteg-ben: „Bele sem merek gondolni, hányszor néztem meg gyerekként” – mondta a Harry Potter-sorozat Hermionéja a rajzfilmről. „Kívülről fújom az összes párbeszédet, az összes dalt.”

Watson 1990-ben született, a Disney-rajzfilm egy évvel később debütált a mozikban, így aztán A szépség és a szörnyeteg tényleg végigkísérhette a színésznő gyerekkorát. Felnőttként aztán teljesült az álma, és magára vehette Belle sárga ruháját, és abban táncolhatott.
20161103dan-stevens-es-emma-watson1

A Disney aranybányára lelt klasszikus rajzfilmjeinek élőszereplős feldolgozásával, az idén A dzsungel könyve robbantott bankot, jövőre érkezik A szépség és a szörnyeteg, és már elkezdtek dolgozni A kis hableányAz oroszlánkirály és a Mulan új változatán is.

A szépség és a szörnyeteg-nél a 2015-ös Hamupipőké-ben és az egy évvel korábbi Demóná-ban már bevált receptet alkalmazta a stúdió: épített és CGI-díszletek előtt fog kibontakozni Belle és az elátkozott herceg románca.

A szörnyeteget a Downtown Abbey-ból ismert, majd a The Guest-ben megnyerő modorú pszichopataként hatalmasat alakító Dan Stevens játssza. A közzétett fotón hatalmas szarvakkal a fején láthatjuk, és alighanem csak a moziban szembesülhetünk majd az emberi külsejével. Az Entertainment Weekly-nek hála Kevin Kline-t is megnézhetjük kosztümben, ő Belle feltaláló édesapját, Maurice-t játssza.

Beauty and the Beast (2017) Emma Watson stars as Belle and Kevin Kline is Maurice, Belle's father.
Beauty and the Beast (2017)
Emma Watson stars as Belle and Kevin Kline is Maurice, Belle’s father.

Most először pillanthatjuk meg a címszereplő lány öntelt udvarlóját, Gastont, akit a jobbára gonosz karaktereket megformáló Luke Evans alakít. A képen feltűnik Gaston hű kísérője, Le Fou is (Josh Gad).

Beauty and the Beast (2017) L-R: Josh Gad as Le Fou and Luke Evans as Gaston.
Beauty and the Beast (2017)
L-R: Josh Gad as Le Fou and Luke Evans as Gaston.

De végre szemügyre vehetjük Tik-Tak úr, Mrs. Potts, Lumière és Pamacs új külsejét is, akiknek a hangját a film eredeti változatában Ian McKellen, Emma Thompson, Ewan McGregor és Gugu Mbatha-Raw szolgáltatja majd.

A szépség és a szörnyeteg-et 2017. március 23-tól vetítik nálunk, az összes újonnan kiadott képet itt nézheti meg, az első teaser előzetest pedig a fenti videóablakban.

Beauty and the Beast (2017) The mantel clock Cogsworth, the teapot Mrs. Potts, Lumiere the candelabra and the feather duster Plumette
Beauty and the Beast (2017)
The mantel clock Cogsworth, the teapot Mrs. Potts, Lumiere the candelabra and the feather duster Plumette

Forrás: www.origo.hu