Kíváncsi vagy, hogy miért érdemes kislányodnak a szuper Snails körömlakkot megvenned?

Lehetne egy indok, akár az is, hogy Lizi, egyszerűen imádja. Ezt Lizi Anyukájától tudjuk, aki már meglepte ezzel kislányát! Ez is lehetne már egy indok, ám mi még összegyűjtöttünk 5+1 indokot (amiben persze Lizi nincs is benne).

5+1 indok a Snails körömlakkok mellett

1: Überkafa, szuperdivatos, gyönyörű színek

Fogtündér, Katicabogár, Hajnalfény, Napraforgó, vagy Nyalóka. Ezek a fantázianevek mind mind egy csodás színt rejtenek! Mindegyik passzol egy-egy gyönyörű gyerekruhához, amiket a kis Hercegnőd most már a körmén is viselhet! Babakék és Barbie rózsaszín, a Snails körömlakkok színeit úgy választották ki, hogy minden kislány megtalálja köztük azt, ami a legjobban illik az egyéniségéhez.

2: A Snails: közös idő

Anya és lánya számára a legfontosabb az együtt töltött minőségi idő.  A figyelem a legtöbb, amit a lányodnak adhatsz. A Snails körömlakk összehoz benneteket, szuper kreatív játék, fejleszti a színlátást, a kézügyességet.

10308245_1093505857356302_2983468748175586994_n

3: Szeretne rád hasonlítani

A kisgyerekeknek az anyukájuk a minta: azaz Te. Hagyd, hogy olyanná váljon, mint Te, hiszen ez minden vágya! Ha főzöl, akkor neki is kell egy konyhai szett, ha valamit sportolsz, előbb utóbb együtt sportolja majd veled, ha pedig Te lakkozod a körmödet, Ő is azt szeretné. A Snails vegyszermentes, vízbázisú körömlakkjával, miért ne tehetné meg?

4: A tökéletes ajándék

Adj élményt ajándékba az ötvenedik baba, a sokadik pörgőszoknya, vagy cipő és plüss figura helyett! Ha körömlakkot veszel neki, akkor együtt töltött idővel, törődéssel, tanulással fogod megajándékozni a gyermekedet, aminek sokkal jobban fog örülni, mint bármi másnak. Színes körmökkel szebbé válik számára bármilyen ünnep… s a Te napod is sokkal boldogabb lesz!

5: Te miért fested?

Állj meg egy pillanatra most az olvasásban, és gondolj bele abba, hogy Te, miért fested a körmödet? A kislányod éppen ugyanazért szeretné. A Snails ebben segít neki. Még különlegesebbnek fogja érezni magát gyönyörű, színes körmei miatt.

6: Kreativitás, és flow

Érezted már azt, hogy egy elfoglaltság alatt megszűnik számodra az idő, és szinte eggyé válsz a cselekvéssel? A körömlakkozás kislányod számára is ilyen érzés lesz, olyan közös élményetek, amire mindig emlékezni fog. A Snails gyerekkörömlakkok vegyszermentesek, nincs kellemetlen illatjuk, könnyen lemoshatók, akár szappanos vízzel is, és szupergyorsan száradnak: de ne ezért válaszd őket, hanem a kreatív játékért, és a flow élményért. A Snails sokkal több, mint egy körömlakk.

Snails gyerekkörömlakkokért kattints ide: http://www.snails.hu/shop-girls