Mire van szükségük a gyerekeknek, hogy éjszaka ne fázzanak? Egy nagyon kényelmes, megbízható éjszakai viseletre, amely anyagában, minőségében abban segít, hogy a kicsik komfortosan érezzék magukat, miközben alszanak.

Én nagyon sokáig szenvedtem a kislányommal, mert a takaró alatt annyit izgett-mozgott, hogy vagy köré csavarodott, és attól ébredt fel, vagy teljesen kitakarózott, és akkor meg fázott. A kétrészes pizsamáiban örökké kint volt a dereka, pedig három számmal nagyobb trikók, hosszú ujjú felsők voltak rajta. Bébi korában rugdalózókban aludt, majd az évek múlásával már keresni kellett a számára megfelelő pizsiket. Az már kiderült, hogy nem a kétrészes lett a befutó. Szeptemberben kipróbáltam a Cseppke kamáslis tipegőzsákját, egyik este azt adtam rá, úgy tűnik ez jó lesz, azóta nincs problémánk éjszaka. 🙂
cseppke3

De hát tudjuk, hogy nem mindegyik gyerek szereti a hálózsákokat, tipegőzsákokat. Az ilyen gyermekek szüleinek van egy nagyszerű hírem!
A Cseppke idén ősszel új termékpalettával bővítette kínálatát! Elkészültek a Cseppke pizsamák!
Színében friss, vidám, minőségében kiváló termékek születtek a Cseppke családban. Ha megnézed a weboldalon, észre lehet venni, hogy a hálózsákok designját vették alapul a tervezésnél. Színben és anyagban tökéletesen harmóniában vannak a kollekcióik.
A pizsamák megkönnyítik az öltözködést, hiszen hosszú, lábszárközépig helyezkedik el rajtuk a cipzár, az üleprésze betéttel van ellátva, amely az egészen kicsiknek elegendő helyet hagy a pelus számára. Fruzsi és Györgyi a tervezés során gondolt azokra a gyerekekre is, akik fázósabbak, vagy hűvösebb szobában alszanak, mert kétféle vastagságban álmodták meg a pizsiket. A vékony, elasztikus pamutból készült mellett kapható a vastagabb, pihe-puha, warmkeeper anyagból készült is.

Érdemes kipróbálnotok a Cseppke termékeit, legyen szó hálózsákjaikról, tipegőzsákjaikról, pizsamáikról, mert mindegyik a gyermeketek kedvenc hálóruhája lesz, amint felvette! 🙂

cseppke-1

Hol találod meg a Cseppkét?
http://cseppke.hu/
https://www.facebook.com/cseppke.hu/