Ti találkoztatok már az Aqua Mundi márkával?

Két hónapja lettem figyelmes az Aqua Mundi egyik termékére, valahol az interneten bukkantam rá.  A letisztult kozmetikum image-e miatt léptem fel a webshopjukra, ahol két dolog tűnt fel rögtön. A készítményeik felhasznált anyagainak természetessége és a meglepően kellemes, pénztárca barát áraik.

Mióta gyermekem megszületett és sajnos ekcémája alakult ki 2-3 hónapos korában nagyon oda kell mindenre figyelnem, mi érintkezik a bőrével. Ez egyrészt jó (mármint nem az ekcéma, hanem hogy jobban odafigyelek arra, hogy mit vásárolok a családnak), mert olyan dolgokra bukkantam rá, ami bőrbarát nekünk is férjemmel, másrészt aki natúr dolgokat vásárol jól tudja, hogy az árak nem feltétlenül barátságosak, főleg ha az egész család használja ezeket a tisztálkodó szereket. De mindig úgy fogtam fel, hogy amire szükség van, azt meg kell venni.

Nem volt kérdés, hogy kipróbáljuk-e az Aqua Mundi termékcsalád készítményeit.

Két hónapja folyamatosan tesztelem arckrémjüket, ajakápolójukat, kézkrémjüket, melyek használata a tél beálltával feltétlenül szükségessé vált a számomra 36 éves fejjel, kislányom pedig (mivel csak három éves, csak szín alapján) választott magának körömvirágos és levendulás szappant esti fürdéséhez.

A termékek két nap alatt érkeztek meg. Csomagulásuk egyszerű, de nagyon természetes volt. Ennek örülök, mert legalább ők így nem számolnak fel készítményeikre további sok száz forintot a flancos külcsíny miatt. A dobozból kivéve rögtön érezni lehetett a szappanok felhasznált anyagainak finom, jellegzetes illatát. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én imádom a levendula, körömvirág illatot. 🙂

A krémek illata is nagyon finom, kellemes. Amitől nagyon félni szoktam egy arc és kézkrémnél, az az, hogy nem szívódnak fel rögtön, hanem még jó ideig lehet érezni a bőrünkön a használatuk után. Szerencsére két hónap után elmondhatom, hogy 100%-ban megfelelt számomra, gyorsan szívódik fel, és imádom az illatát is. Bőröm sima tapintású még a -10 fokos kinti mászkálás után is. Laurám kedvence az ajakápoló. A tükör előtt áll minden reggel, és keni be vele a száját. 🙂

Kislányom bőrének is jót tesz szerencsére mindegyik , igazán puha a tapintása (aki szenved az ekcémától, az tudja, hogy nagyon kell figyelni, hogy semmi ne szárítsa az érintett felületet, folyamatosan testápolóval, megfelelő szappannal kell ápolni, és ügyelni kell a mosó- és öblítőszerre is. Szóval mindenre, amivel a kicsi bőre találkozik).

Ha eddig még nem találkoztatok az Aqua Mundival, ajánlom a figyelmetekbe!

Családbarát termékek, családbarát áron! Azok is próbálják ki, akiknek eddig luxusnak tűnt egy natúrkozmetikai készítmény megvétele. Mert itt az első áru kosárba tétele után a továbbiakat 50% kedvezménnyel számolják, valamint nincs házhoz szállítási díj sem.
https://aquamundi.hu/