Ha valaki már keresett az interneten csepphintát és/vagy babzsákfotelt, az első találatok között találkozhatott a GitaMom márkanévvel. Én is így tettem, és aztán rögtön beleszerettem a kínálatukba. Először nem is hittem el, hogy az igényesen megtervezett és elkészített kollekció mögött egy négy unokás nagymama és egy két gyerekes édesanya áll.

Na de hogyan is kezdődött el a GitaMom sikertörténete, és született meg ez a fantasztikus magyar márka?

Margó, a fiatal édesanya egy olyan alkalmatosságot keresett lányának és magának, amiben hintázhatnak, pihenhetnek, játszhatnak akár együtt is. A kereskedelemben kaphatók vagy minőségben vagy kialakításban nem feleltek meg az elképzelésének. Mivel nem akadt az igazira, a gyerekek nagymamájához fordult segítségért, aki varrónő, és közösen megalkották az első csepphintát. Ez annyira megtetszett barátaiknak, hogy megkérték Gita mamát, nekik is készítsen egy ilyen játszó-pihenő-fejlesztő alkalmatosságot. Margó közben kiderítette, hogy honnan lehet a legjobb minőségű anyagokat beszerezni, mert nem mindegy, hogy milyen anyagból készül el az a hinta, amely 200 kg súlyt is elbír. Így indult útjára a GitaMom márka, amelyet mára előszeretettel keresnek a Magyarországon és külföldön élő családok, valamint bölcsődék, óvodák, játszóházak, gyógytornászok is. (Érdemes tudni a csepphintákról, hogy azon kívül, hogy szórakoztatja a gyerekeket, mozgásuk és idegrendszerük fejlődésére is nagyon pozitív hatással van.)

Margó és Gita máig törekszenek arra, hogy ne csak tetszetős legyen termékük, de strapabíró, könnyen kezelhető is, és hogy a márkájuk neve egyet jelentsen a magas színvonallal.
Vajon mit jelent ez a gyakorlatban? Milyen érvük van a cég vezető terméke, a csepphinta mellett?

  • A GitaMom csepphintánál 11 alapszínből lehet összeállítani a hintapalást, hintafenék, hintapárna színeit, így a színválaszték hatalmas, igény esetén dekor vásznat is használnak. (Ezáltal a termékük mindig harmóniában áll a család otthonával, hiszen mindenki saját maga választja ki a neki tetsző színvilágot.)
  • A GitaMom csepphinta speciális anyagának tapintása finom, puha, nem vitorlavászon szerű, nem dörzsöli ki a gyermek bőrét.
  • A hinták teherbírása 200 kg, ezzel egyrészt biztosított a tartósság, másrészt a gyermek nem növi ki. Akár együtt is használhatja testvérével, barátjával.
  • A GitaMom csepphinta párnája kivehető, és külön is használható. A gyerekek előszeretettel használják mesenézéshez, párnacsatához, szerepjátékokhoz.
  • A párna tölteléke polisztirolgyöngy, ez nem áll össze csomókba, nem penészedik be. A párna erős belső huzata olyannyira összetartja a golyókat, hogy mosógépben is mosható, ha netán beleöntene a gyermek valamit.
  • A gyöngy töltelék kellemesebb is, hiszen nem a gyermek feneke alakul a párnához, ezzel különböző izomfeszüléseket, kényelmetlenséget okozva, hanem a párna a gyermekhez.
  • A termékük magyar kézműves termék, több évtizedes varró gyakorlattal, tapasztalattal, gyógytornász, gyógypedagógus ajánlásával.
  • ACTIVE és a PREMIUM hintájukhoz felfüggesztő rugót csomagolnak, így a kényelmi és a készségfejlesztési lehetőségek hatványozottan jelentkeznek, hiszen nem csak hintázni lehet vele, hanem függőlegesen rugózni is, sokkal nagyobb élvezet, sokkal több érzékszervi képességet fejleszt.

És itt még nem ér véget a GitaMom termékcsalád kínálata. Kiváló minőségű babzsákokat, prémium dekor anyagból készült kendőket, nyugipárnákat – utóbbi kettőt a legkisebbeknek szánják (ezek némelyike orvosi szilikon rágókával van ellátva, hogy biztos társ legyen a fogzás idején) -, de ovis táskákat is találhatunk náluk. A termékpaletta folyamatosan bővül, így érdemes követni őket a facebook-on (gitamomcsepphinta), Instagramon (csepphinta).

Ne habozzatok felkeresni a GitaMom oldalát, mert amellett, hogy ez egy magyar családi vállalkozás, abban is biztosak lehettek, hogy a márka egyet jelent a minőséggel, biztonsággal, kényelemmel. És az sem utolsó szempont, hogy a termékekben Gita mama lelkét is megtaláljátok!

Elérhetőségek:

http://www.csepphinta.hu/

https://www.facebook.com/gitamomcsepphinta/

https://www.instagram.com/csepphinta/