„Minden szeretetteljes gondolattal napsugarakat gyűjtünk a szívünkbe. És minél több napsugár van bennünk, annál örömtelibb az életünk… „

OUPS a xxI. század Kis hercege, aki az osztrák Kurt Hörtenhuber tollából született. A kiadványokat eredetileg felnőtteknek szóló ajándék- illetve életvezetési könyvnek szánták, de ha valaki elolvassa látja, hogy nyelvezete könnyen értelmezhető, így az iskolákban is elkezdték használni a tanárok. Intelligens olvasmány, amely bölcsességeivel, szívmelengető gondolataival elmélkedésre ösztönzi az olvasót.

Jól gondold át, mivel töltöd az idődet! Túl értékes ahhoz, hogy elpazarold.

Januártól szerencsére már magyarul is elérhető ez a kedves könyvecske a www.oups.hu webshopon. Iskolásoknak, felnőtteknek egyaránt értékes ajándékok lehetnek a kis OUPS történetei, amelyek az emberekben élő tiszta szeretetről szólnak.

Amikor olvastam nagyon tetszett, hogy minden oldalon kedves rajzok láthatók, alatta szívmelengető összegző gondolattal. A történetek végén pedig egy boríték található, amelyben boldogságra ösztönző kártyák lapulnak meg. Imádtam minden sorát…

Hagyd, hogy a szívedben lakozó szeretet másokat is beragyogjon!

Jó hír, hogy a könyvek mellett a webshopon Oups-os bögréket, pólókat valamint telefontokokat is lehet vásárolni.

Hogy milyenek ezek a könyvek? Mindegyik olvasása után az az érzésünk, hogy mi egy kicsit jobbá, a világ pedig szebbé változott, hála annak a kis csapatnak, akik e mögött a sikertörténet mögött állnak.
De olvassátok inkább el magatok is, győződjetek meg róla, hogy OUPS tényleg egy kedves szeretetnagykövet, mondanivalója pedig értékes és szívmelengető.

Kurt Hörtenhuber az író

www.oups.hu
https://www.facebook.com/oups.hu/?fref=ts