A szülők mindent megtesznek a gyerekeikért. Ha szomorúak, vagy ha fáj valamijük, az nehéz egy szülő számára főleg akkor, ha éppen nem tud odamenni hozzá. Ugyanígy, a gyerekeknek is nehéz az, ha egy nehéz helyzetben éppen nincs velük az anyjuk vagy az apjuk.

Sok gyerek, akinek a katonaságnál dogozik egy családtagja, tudja, milyen nehéz az, amikor az egyik szülő a családtól hosszabb ideig távol van.

A gyerekek általában megértik ezt, de mégis előfordul az, hogy az a családtag éppen nagyon hiányzik. Például a 9 éves Addie Rodriguez esetében. Ez a vidám kislány a Texas állambeli San Antonióban jár iskolába és cheerleader is. Az egyik iskolai rendezvényen a lányok léptek fel édesapjukkal, a számukra készített koreográfiát adták elő.

Addy nagyon rosszul viselte, hogy édesapaja, Michael Locklear nem volt éppen otthon, mert kiküldetésben volt egy másik országban. A tánccsoportban ő volt az egyetlen kislány, akinek nem volt ott az édesapja a rendezvényen. Az anyuka figyelte kislányát a fellépés alatt és látta, hogy valami nincs rendben.
Az előadás alatt volt egy olyan rész, hogy az apák vállukra veszik lányukat, de mivel Addy apja nem volt ott, a lány csak ott állt egyedül. Aztán hirtelen észrevették, amint egy fiú átmászik a korláton és a lányok felé indul.
Ez a fiú Matthew Garcia volt, egy idősebb tanuló az iskolából. Látta, hogy Addy milyen szomorúan néz, ezért odament hozzá és a vállára vette.


Az édesanyát nagyon meghatotta ezt a cselekedet és megtapsolta a fiút.

Forrás: https://www.buzzblog.eu/