Az idei nyár legnagyobb családi- és gyermekfesztiválja a DM által megrendezésre kerülő GyereKI! Fesztivál, melyre augusztus 26-27-én kerül sor, Velencén. A fesztivál először kerül megrendezésre, hagyományteremtő céllal. A DM számára a gyermekek mindig fontosak voltak, társadalmi felelősségvállalási programjaival, köztük a Baba Bónusz programmal évek óta támogatja a családokat.

A kétnapos nyárbúcsúztató fesztiválon 12 különleges programhelyszín várja az odalátogató kicsiket és nagyokat.

Engedd szabadon a színeidet!

Az izgalmas programokat a STABILO teszi még élvezetesebbé színpompás termékeivel, melyeket a gyermekek széles skálán próbálhatnak majd ki.

A STABILO sátorban animátoraink 4 állomáson várják a gyerekeket, a legkisebbektől a legnagyobbakig. A színező termékek között minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A kicsi gyermekkézbe való vastag, tömzsi ceruzák ugyanúgy megtalálhatóak lesznek, mint az idősebb korosztálynak szánt,  egészen vékony hegyű tűfilcek.

Az iskolások saját készítésű órarenddel térhetnek haza, és több színes feladat közül választhatják ki a számukra legkedvesebbet, amivel azonnali ajándékokat is nyerhetnek. És persze a legkisebbekről sem feledkezünk meg, a STABILO sátorban a nekik kialakított állomáson az óvodás korúak is szabadon engedhetik fantáziájukat.

Az azonnali ajándékokon túl, a 6-12 éves gyerekek egy családi nyereményre is pályázhatnak, ha részt vesznek a STABILO Színes Élmények nyereményjátékában. A játék során havonta három szerencsés nyertest ajándékozunk meg szabadon választott STABILO termékekkel 10 000 Forint értékben. A fődíj kisorsolására október közepén kerül sor, ami egy családi hétvége a Mikulás lappföldi otthonában. Érdemes a regisztrációnál az iskolát is megjelölni, ugyanis 100 000 Forintos termékcsomag a jutalma annak az iskolának, melynek tanulói a legtöbb rajzot töltötték fel a játék végére. A feladat nem más mint az aktuális témában rajzok vagy kiszínezett rajzsablonok feltöltése. A regisztrációban és a rajzfeltöltésekben is segítségetekre lesznek animátoraink, ezzel is növelve az esélyt az értékes nyeremények megszerzésére.

A játékról bővebben itt olvashattok: www.stabilovalszinezek.hu

Gyertek, búcsúztassuk el közösen ezt a nyarat, és gyűjtünk még több színes élményt, hogy minél vidámabban induljon a tanév!