Itt az ősz, vár minket a – szerintem- legklasszabb vendégház, telis-tele programokkal. Mi lehet jobb, mint egy szuper vendégházban kikapcsolódni, távol a zajtól, stressztől? Családdal, vagy barátokkal, kis család esetében akár mindkettővel? Az egész ház vendégcsalogató. Barátságos légkör, tisztaság, nyugalom vár minket, mint amikor valakit olyasvalaki lát vendégül, aki nagyon szereti.

Tavaly volt szerencsém családommal és egy baráti házaspárral eltölteni Bandiék házában pár napot, és megyek jövő héten is, akkor barátnőimmel, akik mind anyukák.. hát kinek van jobban szüksége kikapcsolódásra, ha nem a kifacsart édesanyáknak, akik feltöltődve érkeznek majd vissza férjeikhez, gyerekeikhez?… ez a terv. (majd írok egy rövid összefoglalót amikor hazaértem, hogy ebből mi valósult meg) 🙂

Pár napja nézegettem, hogy milyen akciókkal kedveskednek őszre a vendégeiknek Bandiék.

Egyik kedvencem a Vicces – sörös hétvége…  látszik, hogy családmentes kikapcsolódásra készülök.. 🙂

Szállással, reggelivel, INGYENES, kóstolóval egybekötött látogatással a Szent András Sörfőzdében, INGYENES belépővel Bödőcs Tibor estjére, utóbbi két programra amúgy egy 12 személyes, sofőr által vezetett kisbusszal lehet majd menni.

De érdekesnek tűnik még az Együtt a család-őszi szünet a vízparton csomagjuk is, ami tartalmazza az szállást max. 10 fő részére, vendégváró bort és házi lekvárt, INGYENES belépőt a Körös-Völgyi Állatparkba az egész családnak, valamint kézműves csokoládét a gyerekeknek.

Mi egyébként egy magunk által összeállított csomagra kértünk árajánlatot, mert erre is van lehetőség. Csak azt vettük bele, amit mi szeretnénk. 🙂

De ezeken kívül is sok csomagajánlattal tudja még szebbé tenni pihenésünket Panka és Bandi, akik a házikó tulajdonosai. Például amelyik családoknál szokás, hogy apa néhány szabadnapot kapjon az asszonytól, őket várják a Hétköznapi horgászkalandok! Vagy esetleg a Márton-napi libalakoma, amikor nem marad senki éhes!

További ajánlatokért ide kattints: https://www.nadahazam.hu/oszicsomagok

Szóval programban nincs hiány, már csak Ti hiányoztok innen a csodálatos körösparti vendégházból!