Aki ismeri a Cseppke termékeit, tudja, hogy nevük garantálja a minőséget és a kényelmet a gyerekeknek, akik imádják a kollekcióikon megjelenő vidám figurákat is. Az is a Cseppkére jellemző, hogy a 2013-mas indulásuk óta folyamatosan újítanak, igyekeznek minden vásárlói igényt kielégíteni, figyelnek a visszajelzéseinkre.

Nevükhöz fűződik a kamáslis tipegőzsák, amely nyugodt éjszakát biztosít azoknak a gyerkőcöknek, akik amúgy folyamatosan kitakaróznának, s emellett a szülők álmatlan éjszakáira is gyógyír, hiszen megszűnik az állandó aggódás. Akinek éjszakánként kitakarózik a gyermeke tudja, miről beszélek… egy rémálom folyamatosan azon agyalni, hogy nem fázik-e meg, biztosan be van-e takarva, amikor pedig a forgolódás miatt maga köré tekeri a takarót, hát az is megér egy misét… Én imádtam, amikor két éve először vettem Cseppke tipegőzsákot, és kislányom végre nem forgolódott, mocorgott éjszaka.

Készülve a hűvös éjszakákra nagy örömmel fedeztem fel, hogy őszre ismét új kollekciót indítottak, többek között tipegőzsák fronton is. Melyik 3-4 éves leányka ne szeretné az unikornist? Hát még a csillogó, rózsaszínű unikornissal díszített tipegőzsákot? Már alig várom, hogy kislányomat – aki már egy 4 éves nagylány, ha valaki őt kérdezi erről 🙂 – meglepjem egy szupercsajos tipegőzsákkal.  Fiam nincs, de ha lenne, ő sem lenne elkeseredve, mert fiús mintából is bőven van választék (kezdve a cuki vonatossal, ami személy szerint a kedvencem…).

Aki kedvet kapott egy kis vásárláshoz, annak figyelmébe ajánlom, hogy a tipegőzsákok többféle vastagságban kaphatóak (nyári, téli, téli extra belső pamutos) és a csilivili kollekció bevezetése után már 15 féle minta közül választhatunk.

Sokan mondják, hogy a Cseppke nagyon szép, nagyon jó minőség, de egy kicsit drága, ám arról se felejtkezzünk meg, hogy a 2014-es alapkollekciójuk ára a bevezetésük óta változatlan…

https://cseppke.hu/19-kamaslis-tipegohalozsakok

https://www.facebook.com/cseppke.hu/