Kislányom idén szeptemberben kezdte a középső csoportot az oviban. Nagyon nyitott, kedves kislány, akinek hihetetlenül fontos az, hogy minden körülmények között biztonságban érezze magát. Egy kacsája van, Enikő, amit anyapótlóként használ, amikor nem vagyunk együtt. Enikő elkísérte a bölcsibe, az óvoda első évében is, és máig is viszi magával mindenhova.

Edina különleges babájával az interneten találkoztam először. Az első gondolatom az volt, hogy végre egy igazán kreatív, és tetszetős tervezés magyar kézből. Aki találkozott már Edina babáival, az tudja, hogy teljesen személyre szabott, egyedi kivitelezésű darabok kerülnek ki a műhelyéből. Edina maga tervezi ezeket a babákat.

Laura lányomnak annyiban volt meglepetés, hogy nem látta azokat a képeket, amiket elküldtem Edinának, de maga a baba ötletét megbeszéltem vele. Először egy anya-apa babát szerettem volna neki készíteni, de megvétózta az ötletet, és azt mondta, hogy olyan babát szeretne, aminek az egyik oldalán az ő arca van, a másikon az enyém. Így lett egy anya-lánya babánk végül. Azt nem is kell mondanom, hogy kézhezvétel után kitalálta, hogy egy apa-lánya babát is szeretne majd. 😀

Laura szeptembertől Enikő kacsa mellett már az anya- lánya babát is viszi magával mindenhova, vele alszik, vele utazik, hű társunk lett ő is… és persze dicsekszik mindenkinek, hogy neki milyen különleges babája van. Én meg hallgatom az anyukák kérdéseit, mert persze a barátnői is ilyen babát szeretnének… 🙂 .

A baba szerencsére mosógépben mosható, így nem kell mindentől féltenem, és azt gondolom, hogy az árát is megéri, hiszen egyedi és senkinek nem lesz soha ugyan ilyen babája… maximum nekem.  Edina amúgy maga tervezi és varrja a babákat, és az anyukája tömi ki.

Nagyon örülök, hogy belebotlottam Edináék családi vállalkozásába, mert hiszem, hogy megérdemli a figyelmet ez a hihetetlenül kreatív édesanya!! Nézzetek rá Ti is az oldalára, hátha beleszerettek valamelyik alkotásába, mert a babáin kívül más is rejtőzik még a tarsolyában. 🙂

https://www.facebook.com/eclectickdesign/

http://www.eclectickdesign.com/