A legtöbb anyuka – még a hozzá nem értő is – le tudja vágni a gyermeke haját egy bizonyos korig. Még én is próbálkoztam vele néhányszor. Az persze már más kérdés, hogy mennyire is lett jó az a frizura, és hogy mennyi idegőrlő perc volt benne. A látványosabb része a végeredmény, ami nekem mindig kicsit kesze-kusza, majdnem egyenes végűre sikeredett. Szuper menetes frizuráját mindenki rögtön észrevette …   De a benne levő meló se volt semmi.

Futkározni utána? Az egyfolytában ficánkoló, fejét forgató csemetét próbálni egy helyben tartani, mozdulatlanságra parancsolni? Kinek ismerős ez a helyzet? 😊

Hát én megszenvedtem minden tincséért. Mindig azzal voltam elfoglalva, hogy nehogy megszúrjam a nyakát az ollóval, vagy a kicsi fülét, mikor kapkodta a fejét folyamatosan. Pedig mindent megtettem, hogy nyugton maradjon. Énekeltem, meséltem neki, próbáltam a figyelmét elvonni, kevés sikerrel.

De mit csináljunk akkor, amikor már mindenkinek nyűg a házi „csináld magad” hajvágás? Forduljunk szakemberhez! Nem-nem pszichológushoz, hanem egy olyan szalonhoz, ahol kifejezetten gyerekek számára kialakított légkör és mosolygós fodrász várja a szépülni vágyó gyerekeket.

És hogy melyik szalon az, ami megfelel mindezeknek?

Nekem a családias hangulatú Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászat váltotta be a reményeimet. Az üzlet Budán a Rózsakert Bevásárlóközpontban található, ahova fél éves kortól egészen 16 éves korig várják a gyerekeket. A szalon Magyarországon elsőként, kilenc évvel ezelőtt nyílt meg,  ahol szakképzett és türelmes fodrászok dolgoznak, akik nem csak az ollóval bánnak jól, de a gyerekek nyelvén is nagyszerűen értenek. Nem utolsó sorban a parkolás is kényelmesen megoldható a bevásárlóközpont parkoló szintjén.

 

A Tincses Élményfodrászat

Egy hely, ahol a gyerekek igazán otthon érezhetik magukat. Erre utalnak a színes bútorok, az egyedi berendezés, a játszósarok, a kisemberméretű székek.

Egy hely, ahol a Csemeték kisautóban ülhetnek, miközben kedvenc meséjüket nézhetik hajvágás közben.

Ahol név szerint szólítják gyermekünket, aki az első hajvágás után oklevelet és hajtincset kap ajándékba. Ahol a gyerekek figyelmét akár buborékfújóval, akár lufival próbálják meg elterelni.

Ahol hajvágás előtt, után élvezhetik a játék örömét az erre a célra kialakított játszósarokban.

Ahol a gyerekek jelmezekbe öltözhetnek.

Ahol fekvő fejmosó van, hogy ne menjen a gyerekek szemébe a víz.

A hajmosáskor használt sampon  könnymentes, ezzel is figyelnek a gyerekek biztonságára.

Ahol gondolnak a nagycsaládosokra is, így bevezették a testvérkedvezményt;

Ahol minden hétköznap Happy Hours keretén belül 15% kedvezmény jár annak, aki 12-15 óra között veszi igénybe szolgáltatásaikat.  Ezt a kedvezmény kár lenne kihagyni, bejelentkezni pedig nagyon egyszerűen, telefonon lehet >>>> +36 20 33 22 333

És mindezek mellett kifejezetten gyerekeknek ajánlott SLS és könnymentes kozmetikumokkal, samponokkal, styling és BIO termékekkel (koszmós hajra tökéletes megoldást nyújt), dolgoznak, közkedvelt illatokban (csoki, málna, banán, stb.). Törzskártya rendszerük, amit kitaláltak igazán „gyerekbarát”, mert a gyerekek hajvágás után pecsétet kapnak a pontgyűjtő füzetbe, amit különböző meglepetés ajándékokra válthatnak be.

És ha éppen a várakozó szülőnek a hajára is ráfér egy kis vágás, miért is ne csináljunk szülő-gyerek közös programot a Tincses-Szigeten, mert itt erre is van lehetőség!

Ha be szeretnél lesni a Tincses Élményfodrászat mindennapjaiba, lájkold a Tincses Buda Facebook oldalt, tüneményes, kedves és aranyos videokat és képeket osztanak  meg a Fodrászat mindennapjaiból.   >>> FB oldal linkelés 

Fotók: http://www.tincses-sziget.hu/