Év elején eszembe jutott, hogy mi lenne, ha az „énidőmet” néhány barátnőm – régi csoporttársaim- társaságában tölteném egy három napos pihenés keretében, megünnepelve mindegyikünk eredményes vizsgáját. Mivel mindannyian messze lakunk egymástól, sajnos nem adatik meg, hogy akár minden hétvégén találkozzunk. Évente 1-2 alkalommal van lehetőségünk összejönni, és ha már ilyen ritkán, az miért ne lehetne kicsit összetettebb, több napos pihenéssel egybekötött?

Ebből a gondolatmenetből kiindulva vettem fel a kapcsolatot a Nád a házam teteje tulajdonosaival, Pankával és Bandival, mivel egy vendégházban eltöltött pihenés tűnt a legideálisabb helynek mindannyiunk szerint.

Végül öten jöttünk össze Pankáék vendégházában, ahol egy igazán önfeledt, vidám csajos hétvégét tartottunk. Megérkezésünkkor rend és tisztaság fogadott bennünket, amiről Bandiék gondoskodtak. Befűtöttünk a kandallóba, mert estére már lehűlt egy kicsit a levegő, borozgattunk és sokat nevettünk. Mivel több hónapja nem találkoztunk, rengeteg mesélnivalónk volt, hamar el is telt az első este. Szombaton bementünk Szarvasra, ahol sétálgattunk egy kicsit a városban, majd elmentünk megnézni a Mini Magyarországot. Mindnyájunknak nagyon nagy élményt nyújtott.

Az időjárás ekkor rosszabbra fordult, így közvetlenül ezután a kiruccanás után visszamentünk a vendégházba. Háziasszonyok vagyunk mindannyian, így előre gondoskodtunk az élelemről, nem volt hiány a finom falatokban. Csónakázni is szerettünk volna, ám az eső keresztülhúzta a számításainkat. De nem bántuk olyan nagyon, mert megnéztünk egy- két csajos filmet. Megbeszéltük, hogy jövőre ismét ellátogatunk ide, és akkor be tudjuk pótolni az elmaradt programokat. 🙂

Vasárnap délben indultunk haza, élményekkel és jókedvvel telve. Ezalatt a három nap alatt feltöltődtünk energiával és sok feledhetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak. Ehhez a csodálatos hosszú hétvégéhez az is hozzájárult, hogy Pankáék tiszta és különleges hangulatú házikójában szálltunk meg, amit ezúttal is köszönünk nekik.