Az Anya csak 1 van oldal mindig kiemelt figyelemmel tekint azokra az édesanyákra, akik valamilyen vállalkozásba kezdtek anyaként. Rengeteg kreatív és vállalkozó szellemű, erős, kitartó, csodálatos édesanyával kerültem kapcsolatba oldalam által.

Néhány napja felfigyeltem Petrára, és az ő zseniális termékére, a NookUp! ÁGYSÁTORra. Micsoda ötlet! Egy gyorsan felállítható „bunki” gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, ami megoldja a felforgatott, bunkerrá varázsolt szoba problémáját.

Kukorelli Petra 38 éves, két kisfiú édesanyja és a NookUp!  ÁGYSÁTOR forgalmazója!

Egyáltalán mi is az az ÁGYSÁTOR?

Ez egy pop-up sátor, amit az ágyra téve használhatunk arra, hogy kizárjuk a zavaró tényezőket például a fényt, vagy egy szobatársat.  🙂

Korábban egy épületgépészeti nagykereskedésnél dolgoztál asszisztensként. Honnan jött a NookUp ÁGYSÁTOR forgalmazásának ötlete?

Az ötlet akkor született, amikor a nagyfiam körülbelül 4 éves lehetett, és kirándulni készültünk, de csak olyan szobát tudtunk foglalni, ahol velünk aludt Ő is egy emeletes ágyon. Akkor gondolkodtam el, hogy de jó lenne, ha egy kicsit el lehetne őt szeparálni, hogy legalább olvasni, vagy fejhallgatóval tabletezni tudnánk. Akkor láttam meg pinteresten egy ágysátrat. Utánajártam, és csak az USA-ban forgalmaznak hasonló terméket, de onnan megrendelni  szállítással és a vámmal együtt irreálisan drága lett volna. Ekkor döntöttem el, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Elkezdtem gyártót keresni, majd miután megtaláltam, elkezdődött a közös munka: 4 mintasátor és azt követő módosítások után kialakult a végleges forma. Ezzel párhuzamosan a honlapon is sokat dolgoztunk az egyik legjobb barátommal, míg olyan lett, amilyet szerettem volna. Nagy élmény, és sok tanulság volt már eddig is ez a munka nekem! Most az a kihívás, hogy minél több ember megismerje, és meglássa benne a praktikumot, mert szerintem kevés az a család, ahol ne lehetne hasznát venni a NookUp!-nak.

Kiknek ajánlod ezt az egyedülálló terméket?

Legfőképpen

– gyerekeknek, akik esetleg félnek a sötétben, ebben az esetben a terápiás mesét is ajánlom nekik

– ha vendéggyerekek jönnek, akkor szuper játszókuckó vagy vendégágy

– tiniknek, akik egy szobában laknak többen

– kollégistáknak

-felnőtteknek, ha olyan helyen kell aludni, ahol zavar a fény

– ha nálunk alszik egy barátunk, és egy kicsit elszeparálnánk, de nincs vendégszobánk

– Kiránduláshoz ahol esetleg piszkos az ágy táborok stb..

– és hát a karácsony közeledtével szerintem nagyon egyedi és eredeti AJÁNDÉK! Biztos értékeli majd, aki kapja! 🙂

Ágysátor lévén, főleg beltéri használatra ajánlom.

 Utazásokhoz, kirándulásokhoz is alkalmas?

Persze! Egy pillanat alatt felállítható és összecsukható. Nagyon könnyű, és a hordozótáskában egyszerű a szállítása.

 Írnál néhány sort a NookUp! ÁGYSÁTOR tisztításáról?

A tisztítása kicsavart mosószeres szivaccsal könnyen megoldható. Mivel egy vékony matrac használatát javasoljuk benne, ezért nem is nagyon piszkolódik normál használat mellett.

Terápiás mesét is ajándékozol a vásárlóknak. Írnál erről bővebben?

Az egyik diplomám óvodapedagógus és hát 2 gyermekes anyuka is vagyok, ezért az egyik fő szempontom mindig a gyerekek nézőpontja. Nehéz lehet nekik, ha félelmekkel kell megküzdeni.. kézenfekvő volt, hogy ha adunk nekik egy helyet, amiről elhiszik, hogy biztonságos, akkor egyre magabiztosabbak lesznek, és végül legyőzik a félelmet. Ezért kértem fel egy meseterápiával foglalkozó pszichológust, hogy írjon egy mesét a sátorhoz, amit ajándékba adhatok a gyerekeknek. Persze, minden gyerkőc más, és a kiváltó okok is sokfélék lehetnek, így a NookUp! és a mese sem garancia semmire, de szerintem egy próbát mindenképpen megér!

Mik a további terveid a vállalkozásoddal? Van esetleg dédelgetett terved a jövőre nézve a termékeddel kapcsolatban?

Szeretném, ha minél több emberhez eljutna ez a termék és örömöt okozna, vagy problémát oldana meg. Terveim között szerepel majd a gyermekméret gyártása, és persze a pink és a kék szín sem maradhat el, de ez még a jövő zenéje.

Rövidtávon most a Mikulásra és a Karácsonyra koncentrálunk, jó lenne, ha sok gyermek (és felnőtt )örülhetne egy NookUp!- nap az ünnepekkor! 🙂

Személy szerint én is fogok ajándékozni sátrakat olyan kórházaknak, ahol a gyerekek hosszú időt töltenek el a gyógykezelésük miatt. Remélem, örömüket lelik benne, ha egy picit be tudnak majd kuckózni, meghittebben tudnak olvasgatni, pihenni, gyógyulni.

http://agysator.hu/

https://www.facebook.com/agysator/