Februári nyereményjáték English Kiddy Books

Februári nyereményjátékunkat az English kiddy books támogatja. Két szerencsés nyertes az általa kiválasztott gyerekkönyv csomagot nyeri meg. A játék leírása az Anya csak 1 van facebook oldalán található!

1 csomag: 
English Activity Pack gyermekkönyvek
Az English Activity Pack csomag a kisiskolás gyerkőcöknek szól, játékosan vezet be az angol nyelvbe, 2 matricás könyv és 2 kitöltős munkafüzet segítségével tanulhatják meg az első angol szavakat, mondatokat. Alapvetően 6-10 éves korig ajánljuk, de hasznos ajándék lehet minden kezdő nyelvtanulónak. A 4 munkafüzet egy szuper, elnyűhetetlen karton bőröndben kapható, egyébként mindössze 4000Ft-ért meg is vásárolható.

2. csomag
Ger Ready for School angol nyelvű gyermekkönyvek

Iskolába készülő ovisoknak és kisiskolásoknak is ajánlom az alábbi szettet, ami 4db gyakorló füzetecskét és egy komoly iskolásoknak való cuki aktatáskát tartalmaz. A füzeteket a mellékelt filctollal lehet kitölteni, majd a lapok könnyen letörölhetők és indulhat újra a gyakorlás! Ha nem sikerült elsőre, semmi baj, töröld le, és próbáld újra! Ha a gyerkőc már profi, még a kistesó is örökölheti a füzetecskéket, hiszen újra és újra letörölhetők a lapok, akárhányszor!
Ajánlatunk keretében a szett meg is vásárolható, 5850Ft helyett csak 4000Ft, amíg a készlet tart!