Találkoztál már a Nicky James termékeivel?

Magyarországon elsőként a Kipolani webáruház forgalmazza ezt a fantasztikus márkát, amelyet egy lelkes angol táskaimádó csapat alapított. Termékeikre jellemzőek a természet ihlette vidám minták és színek. A mindennapokra szánt táskáik, kulacsaik motívumai derűssé teszik még a legborúsabb napokat is!
Alapítása óta a márka folyamatosan növekszik és mára designer üzletek és divatboltok polcain találkozhatunk vele világszerte. Kis hazánkban pedig a Kipolani webáruházában érhetőek el ezek a különleges táskák, kulacsok, neszesszerek.

 

A kulacsok erős tritán anyagból készülnek, amely ellenálló, törhetetlen és BPA mentes. Nem csak a fiataloknak, de mindenkinek ajánlott egy ilyen szuper kulacsot beszerezni, aki szeret túrázni, bringázni, sportolni, vagy csak vidámabbá szeretné tenni napját a munkahelyére menet.


A csodás kivitelezésű uzsonnás táska belül bélelt, szigetelt, így frissen tartja a benne tárolt ételünket, míg beérünk munkahelyünkre.
Plussz pont, hogy mivel színben és mintában egymással harmonizálnak a termékek, így megkönnyítik a választásunkat, amennyiben az uzsonnás táska mellé egy hozzá illő kulacsot is szeretnénk venni. Így új szerzeményeinkkel garantáltan elismerő pillantásokat zsebelhetünk be környezetünktől.


A Nicky James különleges táskái laminált vászonból készültek és egytől-egyig állítható pánttal rendelkeznek. Némelyik Nicky James táska a különleges minta mellett a valódi bőr részleteknek köszönhetően még esztétikusabb kiegészítője lehet hétköznapi viseletednek.

A Nicky James egy fantasztikus márka azoknak a nőknek, akik a napi rohanás mellett stílusos és kifinomult kiegészítőket szeretnek viselni!

Jó hír, hogy tavasztól még több termékkel bővül a paletta. 😀

Elérhetőségek:
https://kipolani.hu/collections/nicky-james
https://kipolani.hu/
https://www.facebook.com/kipolani/