Ha ballagásra készülsz, de nem tudod, hogy milyen ajándékkal kedveskedj az óvó/tanárnéninek, akkor feltétlenül olvass tovább. 🙂

Az ECLECTICK DESIGN rengeteg féle termékkel hódít a magyar piacon, egyik különlegesebb, mint a másik. KID FACE babájuk minden más babánál rendkívülibb, nincs még egy ilyen a világon! Pólóik, táskáik garantáltan nem jönnek szembe velünk az utcán, hiszen a kép, ami díszíti – legyen az fotó, vagy rajz- általunk készített. A termékek közös jellemzője, hogy egytől-egyig személyes ajándékok lesznek.

Most egy újdonsággal készült Edina, a kollekciók megálmodója. Piacra dobta a legújabb termékét, a KID FACE arcképes női táskát. Bölcsődei, óvbodai, iskolai ballagások egyik legkülönlegesebb ajándéka lehet. A táskát a csoportba járó gyerekek arcképe díszíti. Kedves és személyes ajándék, szerintem nincs párja!

A táskák minőségi termékek. Strapabírók, moshatók és enyhén vízállók.
Az elkészülése kb. 3 hét (bár kiemelt időszakokban, az elkészülési idő meghaladhatja a megadott napokat), de mivel Edina naptára eléggé betelt, így a ballagási ajándékokra szánt táskák megrendelési határideje április közepe! Edina a beérkezés sorrendjében dolgozza fel a megrendeléseket, ezért nem éri meg sokáig gondolkodni, mert hamar kifuthatunk az időből.

Az árak sávosan emelkednek, és több egyforma termék megrendelése esetén kedvezményt kapunk a fizetendő végösszegből.

További információért és a részletekért érdemes ellátogatni az ECLECTICK DESIGN honlapjára!