Az Anya csak 1 van mindig nagy figyelmet szentelt a magyar nők által megálmodott és megszületett termékekre. És ha ez a termék ráadásul különleges, minőségi és orvosilag is ajánlott, akkor azt is megérdemeli, hogy írjunk róla!

Hallottatok a BabaCo® csípőülőkéről?

Egyik anyuka ismerősöm hívta fel a figyelmemet erre a fantasztikus termékre, ami az édesanyák gerincének kímélésére, a babák egészséges gerincének fejlődésére lett kifejlesztve. Egy alap ötletből, saját élethelyzetből kiindulva, egy magyar édesanya saját fejlesztése.

Sok érv szól a termék mellett, amik már egyenként is nagyon érdemlegesek, de együtt teszik top termékké a BabaCo® csípőülőkét.

Egyik lényeges érv, hogy 0-4 évig használható, tehát kiszolgálja az árát. (0-6 hónapos korig – kétféle fekvő pózban (hason és háton) ajánljuk. szoptatáshoz is. 6 hónapos kortól 3,5-4 éves korig – hatféle ülő pózban ajánljuk. 20-25 kg-ig terhelhető.)

Abban más mint a többi hordozó, hogy a BabaCo® alulról támasztja meg a baba teljes testsúlyát, ezáltal leveszi a teljes terhelést a mama hát, -váll, -derék ízületeiről, kímélve azokat az terheléstől. Nem húzza a vállat felső pánt és nincs szükség többé a csípő oldalra történő kitolására sem, így egyenes háttal, derékkal hordhatjuk kicsinyeinket. Az ülő felület ergonómiai kialakítása pedig olyan, hogy a baba egyenes testtartással ül rajta, mely biztosítja a gerincének egészséges fejlődését is. Öröm a mamának, öröm a babának! Könnyű, Biztonságos, Kényelmes viselet az egész családnak!

Hogy milyen orvosi, gyógytornászi szakvéleményekkel győzi meg ez a kiemelkedő termék a leendő vásárlóit?

Szülész, nőgyógyász illetve gyógytornász szakvélemények, valamint a 2015-ben elnyert szakmai Gyógyászati Segédeszköz minősítés, mely alátámasztja, és igazolja orvosilag is a BabaCo® csípőülőke hatásait, előnyeit. Ennek okán Egészségpénztárra is elszámolható, ami nagy segítség a családoknak! Ajánlják orvosok, védőnők és persze számtalan elégedett Édesanya és Nagyszülő.

És ami miatt még jobban kedvelem ezt a terméket az az, hogy Magyarországon, hazai alapanyagokból, kis manufaktúrában gyártják, kézzel, nagy odafigyeléssel és nagy-nagy szeretettel.

Egyik kedvenc termékem lett, csak azt sajnálom, hogy nem volt lehetőségem saját magam is kipróbálni, amikor gyermekem még kisbaba volt. De több ismerősömnek is van, és mindenki ódákat zeng róla.

Azért nem állnak távol tőlem a csöppségek most sem, mivel más elfoglaltságaim mellett kisgyermeknevelőként is dolgozok ici-pici babák között egy óbudai bölcsődében. Szándékomban áll felhívni a bölcsődék figyelmét is a BabaCo® csípőülőkére, mert az ott dolgozó kisgyermeknevelők is nagy hasznát tudnák venni egy ilyen terméknek!

Itt még többet megtudsz a BabaCo® csípőülőkéről:

www.babaco.eu

https://www.facebook.com/BabaCoCsipouloke/