Aki szereti a gyermekét éjszaka hálózsákban, tipegőzsákban altatni, az bizonyára hallott már a Cseppkéről. Aki még nem, annak felhívom a figyelmét erre a nagyszerű magyar vállalkozásra.

Fruzsi és Györgyi termékeiről nem először írok, tipegőhálózsákjaikat, pizsamáikat az én kislányom is előszeretettel viseli még 5 évesen is. Több szempontból is megérdemlik, hogy minél többen halljanak róluk.

  • Termékeik tervezésénél még több év elteltével is a kiváló minőség a jellemző
  • Pizsamáik, hálózsákjaik, tipegőhálózsákjaik egytől egyig ízlésesek, vidámak, kényelmesek
  • Mindig képesek megújulni, de az új kollekciójuk mellett elérhető mindig a régi is azok számára, akik azt szeretik jobban
  • Prémium kategóriás (drágább) termékeik mellett a kedvezőbb árú termékeiket is meg lehet vásárolni
  • 2014-es nyitásuk óta töretlenül vezető márka a Cseppke
  • Két magyar édesanya a lelke ennek a kiváló, trendi márkának. A márka történetéről bővebben itt olvashattok: https://cseppke.hu/content/18-cseppke-toertenete
  • A kamáslis tipegőhálózsák a legjobb dolog a tipegőhálózsákok történetében, és ezt ennek a két imádni való édesanyának köszönhetjük (az ő találmányuk)
  • A hálózsákok, pizsamák mellett érdemes a Cseppke webshopjában nézelődni, mert más termékekkel is találkozhattok náluk.

Az új design hasonló a tavaly bevezetett kollekcióhoz alapötletét tekintve. Fellehető a csillámos forma, de enyhén pufis minta is található már a 2018-as kollekcióban. Új mintáké a főszerep ebben az évben! A tűzoltós, dínós, tündérkés tipegőhálózsákokban bármely gyermek örömmel készülne az elalváshoz. Mindegyik mintának megvan a különlegessége, nekem speciel (kislány édesanyjaként) a tündérkés a kedvencem, amely azon felül, hogy csillogó szárnyakkal, ruhával hódítja meg a kislányokat, de lábai is nagyon kreatív módon lettek tervezve a zsákocskákra. Érdemes megnéznetek az új kollekcióról készült videót, melyen Fruzsi maga mutatja be a 2018-as termékeiket.

Kellemes nézelődést a Cseppke webshopjában!

https://cseppke.hu/

https://www.facebook.com/cseppke.hu/