“AJÁNDÉKOZZ EGÉSZSÉGET KARÁCSONYRA AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!”

A BabaCo® csípőülőke különleges karácsonyi akcióval kedveskedik vásárlóinak! December 24-ig, illetve a készlet erejéig  most 19 800 Ft helyett 13 990 Ft áron vásárolható meg a BabaCo® csípőülőke.

Na de mi szól a BabaCo® csípőülőke mellett? Miért érdemes minden kisgyermekes szülőnek, nagyszülőnek ezt a fantasztikus terméket megvásárolni?

Az a sok érv, amik már egyenként is nagyon érdemlegesek, de együtt teszik top termékké a BabaCo® csípőülőkét.
– Egyedülálló 3 év garancia
– 0-4 évig használható, tehát kiszolgálja az árát.
– Abban más mint a többi hordozó, hogy a BabaCo® alulról támasztja meg a baba teljes testsúlyát, ezáltal leveszi a teljes terhelést a mama hát, -váll, -derék ízületeiről, kímélve azokat az terheléstől. Nem húzza a vállat felső pánt és nincs szükség többé a csípő oldalra történő kitolására sem, így egyenes háttal, derékkal hordhatjuk kicsinyeinket. Az ülő felület ergonómiai kialakítása pedig olyan, hogy a baba egyenes testtartással ül rajta, mely biztosítja a gerincének egészséges fejlődését is. Öröm a mamának, öröm a babának! Könnyű, Biztonságos, Kényelmes viselet az egész családnak!
– 20-25 kg-ig terhelhető
– Egészségpénztárra is elszámolható, ami nagy segítség a családoknak! Ajánlják orvosok, védőnők és persze számtalan elégedett Édesanya és Nagyszülő.
– Magyarországon, hazai alapanyagokból, kis manufaktúrában gyártják, kézzel, nagy odafigyeléssel.

Szeretnél még többet megtudni a BabaCo® csípőülőkéről?
www.babaco.eu

https://www.facebook.com/BabaCoCsipouloke/