Amikor pár évvel ezelőtt ráakadtam a Tincses Sziget Élményfodrászatra, az akkor 3 éves lányom haját vágattuk le a szalonban. Iszonyat kínosan éreztem magam, mert bármennyire elfogult vagyok is lánykámmal szemben, azt azért tudom, hogy hihetetlenül félénk és félős gyerek volt mindig. És hát ő az, aki idegen helyen, még leülni sem mert le, csak akkor, ha ott voltam a közelben. Sajnos bármennyire is vonzó volt a kisautós szék, lányom félelme nagyobb volt a kíváncsiságánál, adta szegény fodrászlányoknak a kihívást, hogyan is legyen a gubanc hajából frizura. Örök hálám a megértésükért, végül az ölembe ült a kislány, és így mesenézés közben simán ment a hajvágás, és bár belül égtem kicsit azért, hogy milyen problémások vagyunk, megnyugtattak minket a lányok, hogy ez nem egyedi eset. (a poszt alatt kommentben várom, hogy tényleg létezik-e rajtunk kívül másik gyerek, aki ennyire csak anya/mama szoknyája mellett érzi magát biztonságban… 🙂 )

Persze a nagy fellélegzés után már időnk is volt körbenézni, mennyi minden létezik még a szalonban, amitől egy kislány boldog lehet. A vízzel lemosható szebbnél – szebb színű körömlakkok, körömmatricák,  hajkréták… el is csábultunk egy kicsit. A probléma nélküli túlélés okozta örömsokk hatására vettünk is két csodaszép színű körömlakkot, egy hajkrétát és egy szuper illatú sampont, ami nem csípte Laura szemét hajmosáskor… Ez volt a kapcsolatunk kezdete a Tincses Sziget Élményfodrászattal, amely még most is tart, bár már csak távkapcsolatként, mert elköltöztünk otthonról. De ha Budapesten járunk még most is betérünk a szalonba egy – egy hajvágásra, és mondhatom, az én félénk lányom, aki már 6 éves, nem is olyan félénk már –  Na jó, néha egy – egy váratlan helyzetben igen, de amúgy egy igazán bátor leányzó. :).  Már egyedül ül a székben, és a hajvágásokat nagyszerűen viseli.

Jó látni, hogy a szalon mennyire jól veszi a trend által nyújtott kihívásokat, mindig megújul termékekben és szolgáltatásokban is rengeteget fejlődött megnyitása óta.

Ami változatlan, az a színvonal, és a vegyszermentes, kiváló minőségű termékeik. Erre mindig nagyon figyel Gabi, a szalon tulajdonosa és vezetője. A Tincses Sziget Élményfodrászat márkaneve alatt csak olyan termékeket találhatunk, amelyek az egészségre ártalmatlanok, és olyan fodrász kollégák dolgoznak nála, akik értenek a gyerekek nyelvén, és megkönnyítik az édesanyáknak a hajvágás okozta kellemetlen pillanatokat.

De a nagyobb lányokról se felejtkezzünk meg, akiknek hajfonat csodákat tudnak készíteni a lányok a hajigazítás után. A gyors, és ügyes kezű fodrász lányok percek alatt készítik el a kért frizurát, ami nemcsak látványos, de kényelmes viselet is. Hát ki ne szeretne úgy menni a barátaihoz, hogy gyönyörű hajfonata van, akár 1-1 vízzel lemosható színes tinccsel a loknik között?

És ezzel még nincs vége a felsorolásnak.  Képzeljük el, hogy egy szalonban, ahol adott a fodrász segítség, ahol  szebbnél-szebb színű körömlakkok, körömmatricák, színes hajkréták találhatóak, és még sorolhatnám mennyi klassz dolog elérhető itt, nos képzeljük el, hogy milyen varázslatos szülinapi bulikat lehetne itt tartani mini hercegnőinknek? Mert nem titok, a Tincses Sziget Élményfodrászat nem csak hajszalon, de szülinapi helyszín is lehet. Csodálatos jelmezekkel, gyönyörű, fodrászok által elkészített hajcsodákkal, melyik kislány ne érezné magát hercegnőnek élete egyik fontos napján?

2,5 óra privát buli, ahol varázslatos frizurája, gyönyörű sminkje, arcfestése lehet az ünneplő gyerekeknek! Persze valószínűleg nem a legkisebbek élveznének ilyen csodabulit, inkább a 4 évnél idősebb gyerekek, akiknek már jelentenek valamit a csajos, színes kiegészítők, jelmezek adta varázslatos élmények. És a fiúk sincsenek háttérbe szorítva, zselézett, tincsezett hajakkal az Ő napjukat is fel lehet dobni. 🙂

Tincses Sziget Élményfodrászat

További információkért keresd fel a fenti linken található weboldalt