És a vele együtt járó reggeli készülődéseket??

Tegye fel a kezét az Édesanya, akinek kisebb, vagy picit nagyobb lány gyermeke van, és nem okoznak idegbajt a sulis napok reggeli készülődéseinek percei?

Ezek az „élmények” több dologból tevődnek össze, mire létrejön a hajtépésekkel, anyázásokkal, üvöltözésekkel tarkított majdnem vidám reggeleink többsége. Mire kikel ugye az ágyból, elkészül a fürdőszobai tevékenységekkel, jó, ha pár falatot enni is tud indulás előtt, és akkor még hátra van a külső, mert hát mit vegyen fel, és hát a haja is hogyan áll?

Kisebbeknél és nagyobbaknál is gyakori kérdés a mit vegyek fel, divatosabbnál- divatosabb, kisebbeknél ez nem feltétlenül márkára, inkább a színekre, ruhafajtákra korlátozódik (pörgős- e a szoknya, de hát csak rózsaszín lehet, csillámos is legyen ám, és itt-ott flitteres, unikornisos, meg Elzás… rengeteg probléma merülhet fel, az idő meg csak megy… és hát a gyerek haja meg nem áll sehogy se. Szemébe lóg, két perc alatt szétjön a copf, a csat meg már akkor kicsúszott a hajából, mikor kiléptünk a bejárati ajtón.

És egy szülő hamar rájön, hogy a titok nyitja a könnyen, gyorsan elkészülő, és nem utolsó sorban tartós hajfonatokban áll. Akinek valamennyire megy a parketta, vagy kalács fonás, az már kisebb sikert érhet el reggelente, de én azt tapasztaltam, hogy ez tartós ugyan, de amikor kell, nem készül el két perc alatt. Valószínűleg a közelgő idegbaj hatására olykor beremeg a kezem, mert hát sietni kell, sürget az idő, ezért az egyszerűség, és gyorsaság a nyerő. És persze szükséges a kreativitás is, hogy a hercegnőnk elégedett legyen a frizurájával.

Ilyenkor jó egy szakavatott segítség, valaki aki meg tud tanítani néhány egyszerű, de nagyszerű frizurára, hajfonásra. Olyanra, ami kis gyakorlással tényleg néhány perc alatt elkészül.

És itt jön a képbe a Tincses Sziget, akinek rengeteg trükk, és hajfonási technika van a tarsolyában, amit velünk, lányos anyukákkal és apukákkal is megosztanak.

Tanfolyamokat szerveznek, apukáknak, anyukáknak, ahol 45 perc alatt rengeteg dolgot tanulhatunk tőlük. Hajfonások, gyönyörű, látványos, egyszerű, de tartós frizurák. Hogy megkönnyítsék a reggeli készülődéseket. De emellett rengeteg dologgal kapcsolatban jó, ha tudjuk kik is a Tincses Sziget, és hol vannak.

Rengeteg gyermekeknek való, környezetbarát termékük van, samponok, balzsamok, amik nem csípik a gyerkőc szemét, nagy segítségünkre lehet a kifésülést segítő spray ami száraz vagy nedves hajra is fújható és utána tényleg könnyebb a haj kifésülése. Vegyszermentes termékek, amik nem teszik tönkre a kincseink haját.

Kétfázisú hajkondicionáló és kifésülést segítő spray gyermekeknek

A megfelelő termék kiválasztásával kapcsolatban kihez fordulhatunk bizalommal kérdéseinkkel, kinek a tanácsára támaszkodhatunk? Ki az, aki a legjobban ismeri mi tesz jót a hajnak, aki ismeri a termékeket a piacon, aki tudja, hogy melyek azok, amik ténylegesen a legjobbak a hajnak? Természetesen a fodrászokhoz. A Tincses Szigetnél ebben is a segítségedre vannak a képzett fodrászok.

És persze a rengeteg hajkiegészítő, és egyéb termékek mellett szolgáltatásaik listája is végtelennek hat. Fodrászat, hajfonatok készítése, tanítása, emellett szuper szülinapi buli helyszín is ez a klassz, gyermekfodrászat, teljes komplett szolgáltatással megtámogatva (arcfestés, frizurakészítés, körömlakkozás, jelmezek, enni – és innivalóval).