Csodálatos kalandra hívunk! Különleges élmény az egész családnak Disney mesékkel: Az oroszlánkirály, Hófehérke és a hét törpe, Aladdin, Némo nyomában, Dzsungel könyve vár rád is!

Tedd különlegessé a közös mesélés élményét!

Rendeld meg most a DeAgostini kiadó rendhagyó sorozatát, mely klasszikus és kortárs Disney mesékből áll. A kiadvánnyal egyszerre olvashatjátok és hallgathatjátok közösen a kedvenc meséiteket!

A sorozat megrendelhető a kiadó weboldaláról. Használd az egyedi promóciós kódodat: DISNEYANYACSAK1, és előfizetésed mellé egy extra ajándékot is bezsebelhetsz!

Hamarosan megérkeznek kedvenc meséid, ráadásul egyszerre nyomtatott- és hangos-könyv formájában. A De Agostini kiadó legújabb sorozatának minden lapszáma tartalmaz egy mesekönyvet és egy meselejátszó figurát. Helyezd a figurát a hangszóróra és már kezdődik is a mese!

Gyűjtsd össze a mesefigurákat, hogy teljes legyen a Disney- meseválogatásod! A gyűjtemény olyan klasszikusokat tartalmaz, mint a Hófehérke és a hét törpe, Dumbo, Pán Péter, Pinokkió, Az oroszlánykirály, A szépség és a szörnyeteg, de megtalálható benne a Jégvarázs, Toy Story vagy akár a Némó nyomában is.

Az első lapszámokban Simba és Hófehérke vár rád. A hangszóró használata egyszerű: feltöltés után csak helyezd a kiválasztott karaktert a hangszóró tetejére és kezdődik a varázslat! A gyűjteményhez tartozó mesekönyvekből pedig te is el tudod mesélni gyermekednek kedvenc történeteit!

Az előfizetők további értékes ajándékokat kapnak! Részletekért látogass el a weboldalunkra!

Gyűjtsd össze az összes Disney karaktert és legyen teljes a gyűjteményetek! Ha 2020. 10. 07-ig megrendeled ezt a fantasztikus sorozatot a weboldalról az alábbi kód: DISNEYANYACSAK1 segítségével, az előfizetői ajándékok mellett még egy 101 kiskutyás uzsonnás- dobozt is küldünk neked! Prémium előfizetőinkre pedig további értékes ajándékok várnak!