Vannak az ember  életében különleges pillanatok, hangok, mondatok, amelyek nem csak az adott percben, de később is fontosak számunkra. A gyermekünk első szívdobbanása, az első szó, melyet kimond, az első “szeretlek anya”… És még sorolhatnám.

A Beat of the love plüssök segítséget nyújtanak ezeknek a szavaknak a rögzítésében. Általuk felvételt készíthetünk magzatunk szívveréséről, csemeténk fontosabb szavairól 20 másodpercben, melyeket megőrizhetünk mi magunk is emlékként, de akár nagyszülőknek, keresztszülőknek, nagynéniknek, nagybácsiknak is adhatjuk ajándékba…

A lányom első pillanataihoz sajnos már későn leltem rá erre a cuki plüss szettre, mert elmúlt 7 éves. Én egy teljesen más apropó által figyeltem fel erre a termékcsaládra. Sajnos, mint sok más hozzánk hasonló család, mi is külföldön kezdtünk új életet férjemmel és kislányommal, elszakadva a családunktól. A vírus helyzet miatti szigorítások miatt minket sem látogathatnak családtagjaink, emiatt igyekszünk távolról egy emlékezetes, szép meglepetéssel kedveskedni a nagyiknak, akiknek borzasztóan hiányzik kis unokájuk. Ezért is örülök, hogy a véletlen összehozott itt egy anyukával, aki mesélt az Élet hangja plüssökről. Eszembe jutott, hogy milyen jó lenne egy rövid, kedves hangüzenetet elküldeni lányom üzenetével egy ilyen cukiságba csomagolva,  ajándékképpen a nagyszülőknek haza, ha már el vagyunk szakítva egymástól ilyen hosszú ideje. 

Örök emlék, soha el nem múló pillanat, érzelmeket közvetítő pár másodperces üzenet, mely oly sokat jelent annak, akinek szól… 

Innen is köszönet annak a három anyukának, akik lehetővé teszik, hogy elérhető legyen ez a termékcsalád számunkra! 

Ha szeretnétek többet is tudni ezekről az édes plüssökről, akkor nézzétek meg a Beat of the love honlapját illetve Facebook oldalát.